Home Crna kronika Prije točno dva mjeseca pucano je na policajce u Hercegovini, evo što...

Prije točno dva mjeseca pucano je na policajce u Hercegovini, evo što sada kažu u MUP-u

SHARE

Točno prije dva mjeseca, 6. rujna, u Mostaru je ranjen mladi 26-godišnji policajac Đenan Hubana kada su kradljivci koji su u Mostaru pokušali ukrasti skupocjeni stroj zapucali na njega.

Međutim, ni nakon dva mjeseca još uvijek nema rezultata istrage u vezi s njegovim ranjavanjem.

Iz MUP-a HNŽ-a ističu kako se vodi intenzivna istraga za počiniteljima ovog kaznenog djela. Policija je izuzela videosnimke s brojnih objekata, pretresla više lokacija, ali to nije dalo nikakve rezultate.

Podsjećamo, policajac Đenan Hubana ranjen je nakon što su na njega i kolege iz vatrenog oružja pucali nepoznati počinitelji nakon što su ih policajci omeli prilikom pokušaja krađe modernog stroja za beton vrijednog više od 30.000 KM.

Nakon dojave građana da se u objektu Dolina Sunca nalazi više sumnjivih oosba u pokušaju krađe, mostarska policija je izašla na lice mjesta, a po dolasku na isto, policajci su zatekli četiri maskirane osobe prilikom ulaska u automobil marke Audi. Nakon toga su kradljivci otvorili vatru na policiju, a teže je ranjen Hubana.

Ranjenom Hubani to je bio tek sedmi dan na poslu, a doživio je ozljedu zgloba lakta. Još uvijek se oporavlja.

Hubana je istaknuti sportaš, dijete mostarskog Veleža, a pored Veleža igrao je još za Lokomotivu, Igman iz Konjica, Orašje, Turbinu iz Jablanice, Blagaj, a trenutno nosi dres drugoligaša Bjelopoljca, piše Mostarski.ba