Home Crna kronika BACIO O POD SVOJU BEBU KOJA JE ONDA PREMINULA: Supruga mu se...

BACIO O POD SVOJU BEBU KOJA JE ONDA PREMINULA: Supruga mu se vratila, kaže da ga uopće neće kazneno goniti

SHARE

U veljači prošle godine Milomir Stanković je zvjerski bacio svoju petnaestodnevnu bebu Milicu o pod te nakon što je proveo samo tri mjeseca u pritvoru, pušten je na slobodu

Milomir Stanković koji je u veljači prošle godine zvjerski bacio svoju petnaestodnevnu bebu Milicu o pod, proveo je samo tri mjeseca u pritvoru, nakon čega je pušten da se brani sa slobode, piše Blic.

Supruga ga neće kazneno goniti

Dok su se liječnici i mala Milica borili za njezin oporavak od prijeloma lubanje, nagnječenja mozga, unutrašnjeg krvarenja i povrede oka koje je zadobila od svoga oca, njezina 24-godišnja majka Slavica Vasić kao da je zaboravila što je njezin muž učinio njihovom novorođenčetu te se samo mjesec dana nakon zastrašujućeg događaja vratila nasilniku.

Još je u ožujku prošle godine Slavičin otac, Živan Vasić ispričao za Blic da se nakon što je na saslušanju u tužilaštvu izjavila da Milomira neće kazneno goniti, Slavica iz svog obiteljskog doma u Pambukovici kod Uba preselila kod nasilnikovih roditelja u beogradsko naselje Kotež, gdje je živjela sa suprugom.

‘Sukob na zabavi u obiteljskom domu Vasića’

U veljači prošle godine, kada je Milica imala svega 15 dana, baka je organizirala zabavu kako bi ostatak obitelji vidio bebu. Svemu je prethodila svađa Milomira i punice Zorice Vasić, kada su njegovi roditelji Kala i Dragana Stanković došli obiteljski dom Vasića na babinje.

Kako su Vasići ispričali, Milomirovoj majci Dragani zasmetalo je što njihova peć dimi te je ponavljala da beba ne može živjeti u takvim uvjetima.

Milomir je zatim izjavio kako je kraj njegovog braka sa Slavicom te da želi uzeti Milicu. Punica i supruga pokušale su ga zaustaviti, ali je pobijesnio i ošamario punicu. Otac je uspio izvući Milomira iz kuće, ali se on vratio te iz naručja Zoričine tete uzeo bebu te bacio je o pod.

Negirao da je htio nauditi tek rođenoj kćerkici

Nakon uhićenja Milomir je negirao da je svoje dijete bacio, već je policiji rekao da ga je ispustio. Nije osporio sukob s punicom, ali je negirao da je htio nauditi tek rođenoj kćerkici.

“Slavica se onesvijestila, a ja sam uzela bebu u ruke i počela je dozivati: “Milice, sine!”. Beba je jedva davala znake života. Bila joj je otekla glava, jedno oko joj je ispalo. Njegovi roditelji odvezli su nas do liječnika, a Milomir je pobjegao kod tete.”

“Molili su me da kažem da je beba pala iz kolica, ali ih nisam slušala. Odmah sam rekla doktoru kod kojeg smo bili dan ranije na redovnom pregledu što se bebi dogodilo, i on je pozvao policiju,” ispričala je nasilnikova punica Zorica nakon zločina za Blic.