Home Politika Daniela Škegro: Taman misliš ne može gore, a Komšića i njegovih evo...

Daniela Škegro: Taman misliš ne može gore, a Komšića i njegovih evo s novim nebulozama

SHARE

Taman misliš ne može gore, a oni se jave s novim nebulozama. Kojom riječju opisati aroganciju i konstantan pritisak od strane nametnutog predstavnika i njegovih glasača.

Razum čovjeku ne dopušta “spuštanje na tako niske grane” u vidu bahatih izjava kojima Željko Komšić ponovno šokira javnost.

“Čuj nepoželjan ili poželjan, pa kako će mi zabranit….”, ponavlja Komšić sam sebi (pred ogledalom) i pri svakom istupu u javnost.

Ne tako davno je taj isti Komšić na svojim predizbornim skupovima na vrlo neprimjeren način spominjao i kritizirao predsjednicu Kolindu Grabar Kitaorović  i premijera Andreja Plenkovića, a što su njegovi birači podupirali iznimno uvredljivim transparentima i komentarima.

Potom je odmah po objavi izbornih rezultata najavljivao razne tužbe i tužbice protiv RH, da bi već sljedećih dana pozvao “u goste” predsjednicu  i premijera po kojima je “pljuvao” u izbornoj kampanji oduševljavajući svoje pristalice!

Kako nije odmah dobio odgovor, “sam se pozvao u goste” i “otputovao u službeni posjet” u Zagreb. Kako je doživio i “službeni krah tom posjetom”- obrušio se novim izjavama datim za magazin Nacional.

Kako su po onoj staroj narodnoj, a prigodnoj za Komšića u ovim trenutcima “brži konji već samari”, pa u svojoj nemoći reče “da je premijer Plenković uzjahao nacionalističkog konja”,te da ga je to negativno”iznenadilo”.

Kad smo već kod iznenađivanja, pa mi smo odavno iznenađeni čime se sve služi nametnuti predstavnik i oni koji ga podržavaju!
Paralelno prijeti tužbama,poziva u goste,odlazi nepozvan u goste i medijske izjave koje odmah sljedeći dan “gazi”..
Ovdje je sasvim jasno samo jedno,a to je da je sam Komšić “izgubljen u vremenu i prostoru”.

Dodamo li tome i one prijetnje o zatvaranju Ureda Hrvatskoga člana predsjedništva u Mostaru,koji ne samo da nije zatvoren i prenamijenjen po Komšićevoj želji već je taj isti ured službeno proglašen sjedištem HNS-a!

Politička nemoć Komšića je apsolutno vidna!

Ponovno se dotiče Mostara u svojim istupima -“Tamo je toplo i smrdi. Ne volim biti u takvom okruženju.Ne volim kad smrdi”-ponavlja Komšić.

Na sve te izjave i bezuspješne pokušaje njegovi glasači ga u “stopu” prate svojim kao i do sada uvredljivim komentarima na račun Hrvata.

To nije prvi put,a očito ni posljednji o teškim uvredama koje se šire društvenim mrežama.

Iz Bosne se znala čuti nekad i lijepa sevdalinka poput one -“Mujo kuje konja po mjesecu….”.

Sada se opet “kuje”,samo ne “Mujino kovanje konja po mjesecu” ,već “kovanje planova od Mirzeta i sličnih njemu”-koji planiraju premještanje migranata iz Bihaća u Hercegovinu.

Tomu svjedoče i brojni komentari u kojima Komšića nazivaju svojim predsjednikom i paralelno “razvijaju plan uništenja svega Hrvatskoga” na prostoru Hercegovine, a naročito dio “Škutorije” kako nazivaju u svojim komentarima.

“Treba Hrvate protjerati u Hrvatsku, oduzet im za kaznu svu imovinu, svim sirijskim izbjeglicama(čitaj migrantima) dati državljanstvo BiH, izgraditi džamije po Hercegovini…..”, samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

Kada se zbroji i oduzme, postavlja se pitanje; ” Trebaju li se Hrvati u BiH brinuti !?” Trebaju!

Uz zabrinutost također trebaju zaštiti sebe, svoje interese i slobodu, paralelno ne ugrožavajući nikoga,naročito na podao i bezobrazan način kao što se to čini Hrvatima u BiH!

U tom slučaju bi bili kao i oni, a od tog se ježimo i bježimo!

Svima onima kojima “jedino smrdi u Mostaru” poručujem: Nekad je dobro “ponjušiti sebe i oko sebe”, da bi se točno ustanovilo od kud smrad dolazi……sve drugo je nemoralno i kleveta!