Home Zanimljivosti DILER MU DONIO DROGU U BOLNICU: Darko Lazić pao u apstinencijsku krizu?

DILER MU DONIO DROGU U BOLNICU: Darko Lazić pao u apstinencijsku krizu?

SHARE

Srpski pjevač Darko Lazić još je u bolnici u teškom stanju nakon što je doživio prometnu nesreću kada je pijan s brzinom od više od 100 km/h sletio s ceste i prevrnuo se na krov. Osim teških medicinskih komplikacija, Lazić ima problema i s apstinencijskom krizom.

Pjevač je navodno rekao prijateljima da mu ‘donesu nešto’ – što su oni i poslušali pa je tako osoblje Kliničko-bolničkog centra u Zemunu u zadnji čas spriječilo nepoznatog muškarca da uđe u prostorije intenzivne njege i dostavi Laziću drogu, piše Kurir.

Poznati diler

U ponedjeljak popodne dežurna medicinska sestra je primijetila da se oko ulaza na odjel mota muškarac u tridesetima. Kada ga je upital što treba, počeo je zamuckivati i govoriti da je Lazićev prijatelj. Budući da posjeti pjevaču nisu dozvoljeni, sestra je pozvala osiguranje koje je ispratilo muškarca iz bolnice.

Kako doznaje Kurir, riječ je o poznatom dileru koji je već nekoliko puta bio uhićen zbog posjedovanja i prodaje droge.

“Bili smo šokirani kad smo čuli da je netko poslao dilera da pacijentu u teškom stanju donese narkotike. Takav slučaj do sad nismo imali”, rekao je izvor iz KBC-a Zemun za Kurir.