Home Zanimljivosti MEGHAN MARKLE UOPĆE NIJE TRUDNA? Krenule sumnje da nosi umjetni trbuh, pogledajte...

MEGHAN MARKLE UOPĆE NIJE TRUDNA? Krenule sumnje da nosi umjetni trbuh, pogledajte ove detalje pa procijenite

SHARE

Trudnoća Meghan Markle (37) glavna je vijest otkad su to službeno priopćili iz Kensingtonske palače. Od toga trenutka analizira se svaki njezin pokret, svaki modni odabir, geste, mimike… Ono što je mnogima zapelo za oko jest to da se novopečena trudnica stalno drži za trbuščić. Ova naizgled normalna pojava u nekima je izazvala sumnju te su već krenule prve teorije zavjere.

Protetički trbuh?

Na YouTubeu je osvanuo video u kojemu ženski glas s američkog govornog područja tvrdi da Meghan uopće nije trudna te da njezino dijete nosi surogat majka. To je potom objašnjeno ponajprije činjenicom da se bivša glumica u javnosti često hvata za trbuh – kao da će joj ispasti. “To je očigledan pokazatelj da Meghan nosi jastuk ispod odjeće, njezino ponašanje nije prirodno. Trudnički trbuh ne može nikamo i nema ga potrebe držati”, objašnjava YouTuberica koja “operira” pod nadimkom Ashli Slizone.

“To je nešto što ne bi trebalo biti ondje i ona to zna, zato ne može prestati to pridržavati”, dodaje. Pomno je analizirala Meghanine nabore ispod odjeće i došla do zaključka da vojvotkinja od Sussexa nosi protetički trbuh koji je pričvršćen na svojevrsni triko. Njezine argumente pogledajte u priloženom videu pa sami zaključite ima li u tome istine ili žena samo nije obožavateljica lika i djela Meghan Markle.

Na Twitteru se povela prava rasprava o Meghaninu trbuhu, a neki su stali u njezinu obranu. “Za sve hejtere Meghan Markle kojima smeta što se stalno drži za trbuščić… Samo da znate, i Kate je to radila. To je normalno, glupani!”, napisala je tviterašica i priložila usporedne fotografije, piše Net.hr