Home Crna kronika Misteriozna smrt mladića i djevojke: Tijela pronađena u domu u kojem ima...

Misteriozna smrt mladića i djevojke: Tijela pronađena u domu u kojem ima i hrvatskih studenata, stanari otkrivaju detalje o životu u zgradi

SHARE

Policija još ne otkriva detalje smrti dvoje mladih ljudi čija su tijela otkrivena u četvrtak u poslijepodnevnim satima u studenskom domu  Ostring u Kasselu u kojem ima i hrvatskih studenata.

Riječ je o 19-godišnjoj korisnici doma i 19-godišnjem mladiću koji nije bio prijavljen kao korisnik doma a kojima policija ne navodi identitet.

Tužitelj Andreas Thöne je u petak ujutro medijima otkrio kako postoje naznake nasilne smrti. Thöne za sada nije otkrio nikakve detalje, a nije kazao ni zna li policija u kakvoj su vezi mladić i djevojka.

Lokalni mediji donose i izjave stanara koji tvrde kako studenti u zgradi nemaju velikog kontakta. Novinari su razgovarali s mladićem koji živi u stanu ispod stana u kojem su pronađena tijela.

Kazao je kako je u zgradi uvijek tiho, što mu je čudno za zgradu u kojoj žive studenti. Rekao je kako se nikad nije osjećao previše sigurno u zgradi. Čudno mu je i to što je zajednički dnevni boravak studenata uglavnom prazan.

” U kući uglavnom žive studenti, ali ponekad stan iznajme i liječnici koji su zaposleni u bolnici u blizini zgrade”, kazao je student.

Novinari prenose izjavu još jednog studenta koji živi u zgradi. On je kazao kako su putem WhatsApp-a doznali da je policija u zgradi i da se nešto događa.

Otkrio je i kako su većina studenata korisnici online platforme Jodel putem koje međusobno razgovaraju i pokušavaju doznati što se događa.

Nad tijelima se provodi obdukcija, a policija bi tijekom dana trebala izići s detaljinijim informacijama, piše Fenix magazin.