Home Zanimljivosti Širokobriježanka koja se skinula do kraja traži Gospodina Savršenog

Širokobriježanka koja se skinula do kraja traži Gospodina Savršenog

SHARE

Na RTL-ovu Instagramu danas su podijelili fotke na kojima se vidi kako je Goran Jurenec, za čije će se srce u RTL-ovom showu Gospodin Savršeni boriti mnoge zgodne Hrvatice, izgledao kad je bio mali, a vidi se da je već tada bio šarmer.

“Ovo sam ja kada sam bio star samo par mjeseci, zgodan sam, zar ne?” kroz šalu je prokomentirao Jurenec gornju fotografiju.

Podsjetimo, među natjecateljima novog RTL-ova showa nalazi se i Hercegovka Klara Perko (32).

Svojedobno je dala otkaz u banci kako bi mogla otići u Njemačku i sudjelovati u tamošnjem reality showu “Adam traži Evu”, gdje su se kandidati skidali pred kamerama.

Zbog toga što se kao “od majke rođena” pojavila na malim ekranima, Klara je imala problema s roditeljima, no oni su joj naposljetku sve oprostili i prešli preko toga, iako su osudili ponašanje svoje kćeri smatrajući ga sramotnim i nemoralnim.

“Sad dvaput promislim prije nego nešto kažem ili učinim. Rekla sam samoj sebi: Tu je granica. Nema više stare priče u stilu bit ćeš gola na RTL-u, milijuni Nijemaca će to gledati”, rekla je Klara prije tri godine za Slobodnu Dalmaciju.

U spomenutom showu, bez ijedne krpice na sebi ova Hrvatica iz Širokog Brijega prešetavala se po Tahitiju, najvećem otoku u Francuskoj Polineziji, i išla na spojeve s ostalim kandidatima, a ostali sudionici uopće se nisu libili seksati pred kamerama, piše Slobodna Dalmacija.

Svojedobno je odbila ponudu da sudjeluje u njemačkoj verziji Big Brothera, no pozivu Gospodina Savršenog agentica za nekretnine nije mogla odoljeti.