Home Društvo Pogledajte nastup žepačke dive Ive Augustinović u finalu Supertalenta

Pogledajte nastup žepačke dive Ive Augustinović u finalu Supertalenta

SHARE

Skromna djevojka anđeoskog glasa ponovo pokupila srca publike i ovaj put, predivnom izvedbom osigurala finale u šestoj sezoni Supertalenta.

Iva Augustinović i Diego Siqueira, prvi su finalisti ovogodišnjeg Supertalenta a žiri ni ovaj put nije krio oduševljenje Ivinom izvedbom pjesme Celine Dion-All by myself.

„Diva si u svakom smislu, ali opet imaš skromnost koja nije lažna. Ja ne znam gdje je tebi kraj“ – pohvalio ju je Janko, dok je Davor cijelo vrijeme imao pokeraško lice.

„Ja ću sada napraviti nešto što se inače ne smije. Doći u te zagrliti jer ne znam što bih drugo“, izjavio je Bilman koji je ostao šokiran njenom polufinalnom izvedbom.

Iva je morala čekati odluku žirija koji su birali između nje i iluzionista Andreja. Na kraju je Iva ipak prošla dalje, iako je na nastupu imala tehničkih poteškoća, osvojila je žiri vokalnim sposobnostima.

„Tvoj glas je nemoguć, ja to nakon audicije nisam očekivala od tebe. Koga ja moram sve zamoliti da ona prođe u finale? „- upitala je Martina sa suznim očima.

POGLEDAJTE SPEKTAKULARNI VIDEO