Home Zanimljivosti SRPSKI MEDIJI OBJAVILI: ‘Hrvatska je upravo dobila najseksi političarku IKADA’

SRPSKI MEDIJI OBJAVILI: ‘Hrvatska je upravo dobila najseksi političarku IKADA’

SHARE

Kantautorica i pjevačica Antonija Šola (39), koju smo nekoć gledali u hit sapunici Zabranjena ljubav, sada se bacila i u politiku. Svestrana Antonija nova je članica stranke Snaga, koja se bori za ljude oštećene bankarskim manipulacijama, objavio je na svom Facebook profilu saborski zastupnik Goran Aleksić.

Budući da se atraktivna Šola na društvenim mrežama ne libi pokazati i nešto više kože, srpski Blic već piše kako je “Hrvatska upravo dobila najseksi političarku ikada”.

Pjevačica, koja je pisala pjesme i za slavnije kolege poput Zdravka Čolića, Olivera Dragojevića, Toše Proeskog, Nine Badrić i grupe Crvena Jabuka, argumentirala je odluku o političkom angažmanu, piše Net.hr

Za sve je kriv franak

“Svojim članstvom u stranci Snaga dajem simboličnu podršku borbi gospodina Gorana Aleksića i njegovu nastojanju da pomogne obeštećenju građana, koji su podizali kredite u švicarskim francima. Pratila sam njegovu dosadašnju bitku i građanski aktivizam, riječ je o angažmanu koji budi nadu da će se problem riješiti. Imam puno prijatelja koji su stradali od švicarskog franka”, kazala je za Slobodnu Dalmaciju.

Saborski zastupnik Aleksić ujedno je i Šolin sugrađanin iz Zaprešića, a navodno se već sprijateljila i s njegovom ženom. O svojoj uključenosti u politiku Antonija bi trebala napisati i pjesmu.