Home Zanimljivosti VIDEO: KOLIKO KOŠTA BITI MUŠKARAC, A KOLIKO ŽENA?

VIDEO: KOLIKO KOŠTA BITI MUŠKARAC, A KOLIKO ŽENA?

SHARE

Vrijeme Arethe Franklin i njezine Prirodne žene, koju je opjevala u istoimenoj pjesmi, odavno je završilo. Ili se pojam prirodnoga barem toliko promijenio da žene u današnje vrijeme troše neviđen novac na to da bi zadovoljile aktualne standarde ljepote.

Mislim, radim u medijima, okružen sam marketinškim kampanjama i vjeran sam fan nekoliko suludih kanala na YouTubeu. Znam da ništa nije besplatno. Svjedočio sam, kao mali, kad bi tata mami izračunavao koliko godišnje troši na uloške nakon što bi ga ona pozivala na red zbog pušenja, piše novinar 100posto.hr Robin Mikulić.

Troškovi do neba

Ali kad je kolegica s posla jednom, silom nerazjašnjivih prilika, prespavala kod mene, ostao sam osupnut koliko je potrošila samo na esencijalne stvari koje joj trebaju da bi ujutro izašla iz kuće. Ruku na srce, nije neka influencerica koja nosi tonu šminke. Ili se meni tako barem činilo.

U šali sam izračunao koliko mene mjesečno košta moja kozmetika i tako smo došli do ovog ‘natjecanja’. Rezultati nisu šokirali samo mene, ali smo kolega snimatelj i ja, barem, naučili zašto ćemo idući put, kad ćemo se družiti s djevojkama, rundu pozvati dvaput.