Home Šport FOTO: ENGLEZI ‘PODVALILI’ LUKI MODRIĆU Kakvo ‘poštovanje’ prema najboljem igraču svijeta, neviđeni...

FOTO: ENGLEZI ‘PODVALILI’ LUKI MODRIĆU Kakvo ‘poštovanje’ prema najboljem igraču svijeta, neviđeni gaf domaćina: Kapetana Hrvatske poslali na teren s najvišim klincem!

SHARE

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je izgubila od Engleske s 2-1 i tako se oprostila od ovogodišnje Lige nacija, ali i ispala u drugi rang tog natjecanja čije će se drugo izdanje održati za dvije godine. Vatreni su poveli preko Kramarića, a Englezi preokrenuli golovima Lingarda i Kanea.

Dan nakon dvoboja na Wembleyju rade se razne analize, a iskače i sve više detalja s utakmice. Uoči utakmice igrači su već tradicionalno izlazili na teren u pratnji djece, a jedan detalj iz tog dijela je, čini se, pokazao koliko su Englezi pokvareni.

Naime, Lovre Kalinić koji je naš najviši igrač s 201 centimetrom visine, dobio je najmanjeg pratitelja, dok su Englezi Luki Modriću koji ima tek 172 centimetra dodijelili najvišeg klinca. Ova podvala nije ništa novo, a pokazuje zapravo nepoštovanje prema igračima nižeg rasta, piše 100posto.hr