Home Zanimljivosti Što je Hercegovka dala ‘Gospodinu Savršenom’?

Što je Hercegovka dala ‘Gospodinu Savršenom’?

SHARE

Najiščekivaniji reality show u Hrvatskoj, ‘Gospodin Savršeni’, sinoć je doživio svoju premijeru na RTL-u, a prvi Gospodin Savršeni, Goran Jurenec, predstavio se gledateljima te voditeljici Antoniji Blaće i uzbuđeno čekao da na njegov privremeni kućni prag pristigne 19 ljepotica.

Voditeljica Antonija Blaće otkrila je da će u luksuznu vilu u Samoboru doći 19 ljepotica za koje je Goran pripremio cocktail party.

Čim je stigao, Goran je priznao da ima malu tremu, ali da jedva čeka upoznati djevojke jer možda među njima nađe svoju buduću ženu. „Jako mi je važan humor, komunikativnost, no ima nešto i kod sramežljivih cura. Važan mi je i izgled, no puno mi je važnije da je djevojka zadovoljna sa sobom“, rekao je Goran i otkrio da mu nije lako nositi laskavu titulu ‘Gospodin Savršeni’.

Djevojke su sinoć upoznale Gorana, a zanimljiv potez napravila je Hercegovka Klara Perko, koja je, baš poput Gorana, dolazi iz Njemačke, pa mu je simbolično donijela – rječnik hrvatskoga jezika.

Inače, Klara je porijeklom iz Širokog Brijega, no rođena je u Njemačkoj, gdje se istaknula sudjelovanjem u raznim realityjima.

Iako zanimljiv, njezin poklon ipak nije ostavio toliki dojam na Gorana, budući da ga je na kraju najviše zaintrigirala Aleksandra Mitrović, koju je prvu pozvao na razgovor nasamo s obzirom na to da mu je rekla da imaju ‘nešto zajedničko’.