Home Zanimljivosti MMA BORAC BRUTALNO PREBIO SUPRUGU: Najseksi UFC-ova borkinja zavapila: ‘Udarao me u...

MMA BORAC BRUTALNO PREBIO SUPRUGU: Najseksi UFC-ova borkinja zavapila: ‘Udarao me u glavu, lice…’

SHARE

MMA borac Arnold Berdon proteklog je vikenda brutalno istukao svoju suprugu, atraktivnu UFC-ovu borkinju balkanskog porijekla, Rachel Ostovich. Rachel je pretrpjela ozbiljne ozlijede i završila je u bolnici zbog puknuća orbitalne kosti, piše Dnevno.hr

“Rachael Ostovich napadnuta je i hospitalizirana zbog slomljene orbitalne kosti, među ostalim mogućim ozljedama, potvrdili su naši izvori. TMZ je prvi izvijestio vijest u nedjelju navečer”, piše MMAfighting.

Ostovich je navodno već puštna iz bolnice, a prema napisima MMAfightinga  hajvajska policija pokrenula je istragu zbog sumnji u obiteljsko nasilje. Međutim, njezin suprug još nije uhićen, iako tamošnje vlasti ovakav stupanj nasilja smatraju kaznenim djelom i čak mu prijeti zatvorska kazna.

Glasnogovornica tamošnje policije kazala je kako su se žrtva i napadač prvo svađali te da je onda uslijedilo prebijanje.

Zbog ovog odvratnog čina vjerojatno će biti otkazana takozvana ‘najseksi borba UFC-a’ između Rachel i Paige VanZant, koja je planirana 19. siječnja.

“Izuzetno nesretan incident se dogodio u nedjelju kasno navečer s Rachael Ostovich koji je rezultirao tako što joj je slomljena orbitalna kost i prilikom napada je zadobila još neke ozljede. Radi ovih ozljeda neće moći nastupiti u svojoj nadolazećoj borbi protiv Paige VanZant 19. siječnja. Rachael je trenutačno kod kuće, izašla je iz bolnice i vrijeme provodi s obitelji. U narednim danima će morati obaviti još neke preglede orbitalne kosti. Obitelj je zamolila za privatnost dok prolazi kroz ovaj težak period. Htjeli bi se ovom prilikom zahvaliti UFC-u na potpori koju su joj pružili kao i njezinim fanovima koji su se zabrinuli za nju, baš kao i pripadnicima medija”, poručili su iz Rachelinog menadžmenta.

Sam je incident komentirala i Rachel. “Konstantno me udarao u glavu, lice, rebra… Spasila sam se bijegom preko balkona”, kazala je Rachel Ostovich.

Inače, Berdon je borac bantam kategorije koji se bori u Titan FC-u, a posljednji je nastup imao u lipnju ove godine.