Home Zanimljivosti Postala je sportska novinarka: Ava je bacila oko na košarkaša

Postala je sportska novinarka: Ava je bacila oko na košarkaša

SHARE

Ona je voditeljica, spisateljica, slikarica, blogerica, glumica, manekenka, pjevačica i televizijska urednica… Odnedavno daje i psihološke savjete. Po struci je diplomirana profesorica latinskog i talijanskog, a školovala se i za farmaceutskog tehničara.

Od Ave Karabatić (30) više je zanimanja vjerojatno imao samo veliki Leonardo da Vinci. U nakani da ostvari renesansni cilj i postane homo universalis suvremenog doba, svestrana Ava pronašla je još jedno zanimanje.

foto: Privatni album

– Ostvarila sam još jedan san. Postala sam sportska novinarka. Presretna sam – pohvalila nam se Karabatić.

foto: Privatni album

Novopečena sportska novinarka gledatelje, mnogima zasad nepoznate, RTV Tesla izvještavala je s napete košarkaške utakmice Budućnosti i CSKA. Štoviše, Ava vjeruje kako je svojim prisustvom Budućnosti u Podgorici donijela pobjedu.

foto: Privatni album

Budućnost je, naime, do sinoć bio posljednjeplasirani klub Eurolige, no u devetom kolu Eurolige uspjela je pobijediti moćni CSKA i tako ostvariti najveću pobjedu u svojoj povijesti.

‘ROĐENA UMJETNICA’Ava Karabatić: Nogometaši me obasipaju vrućim porukama…

– S ponosom mogu reći da sam donijela pobjedu Budućnosti – tvrdi Ava.

foto: Privatni album

Osim što je izvještavala i s tribina zanosno navijala za Budućnost, Karabatić je sudjelovala i na press konferenciji.

foto: Privatni album

Ipak, najviše joj se svidjelo slavlje nakon utakmice.

– Izvrsno sam se provela. Zahvaljivali su mi na pobjedi. Košarkaši su divni, a jedan od njih posebno mi je drag. Ne mogu vam reći o kome je riječ – ispričala je Karabatić.

foto: Privatni album

Iako tvrdi da košarkaškim klubovima pomaže ostvariti povijesne rezultate, u trenerskim se vodama još uvijek se nije okušala.

– Voljela bih se više usavršiti kao sportska komentatorica. Nisam baš za trenericu jer se igrači teško skoncentriraju. Ali, nikad ne reci nikad – zaključila je Ava.