Home Društvo Hana Hadžiavdagić: Poljubila sam se s Marijom Šerifović, da mogu – svi...

Hana Hadžiavdagić: Poljubila sam se s Marijom Šerifović, da mogu – svi bi živjeli kao ja

SHARE
Najpoznatija BiH influencerica i bivša voditeljica Hana Hadžiavdagić otkrila je mnoge detalje o svom životu u najnovijoj epizodi YouTubastičnog Show-a.

Osim što je pokazala u kakvoj raskoši živi, Hana je priznala da je šest mjeseci bila u vezi s djevojkom te da je njezina najkraća veza trajala jednu noć.

Hana je kazala i kako je u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri pretrpila mnogo neistina koje su se o njoj objavljivale te da joj je najteže palo kada su tvrdili da joj je majka bila striptizeta.

Što više šaljete prema nekome negativne energije, taj će više dobiti pozitivnih stvari u životu. Ja sam jedna toliko sretna i ispunjena žena u svakom smislu, u poslovnom i privatnom, tako da mi ta sva mržnja samo hrani ego i donijela mi je samo najbolje u životu, bila je iskrena Hana.

Hana je poznatoj YouTuberici Mashi pokazala i svoj ogromni ormar u kojem su stale stotine cipelica, torbi i haljina.

Hana je kazala i kako ima toliko novca da živi iznad prosjeka u Hrvatskoj, da joj ne pada na pamet da se zbog toga ispričava te da bi vjerojatno svi ljudi živjeli njezinim životom da to mogu.

Hana je otkrila i kako se poljubila s Marijom Šerifović, ali da joj to nije bio prvi susret takve vrste sa ženom.

Imala sam curu. Bili smo u vezi šest mjeseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad, sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara, rekla je Hana, piše Klix.ba.