Home Zanimljivosti MLADA MAJKA PONUDILA SEKS U ZAMJENU ZA PRŽENU PILETINU: Dobila je pileća...

MLADA MAJKA PONUDILA SEKS U ZAMJENU ZA PRŽENU PILETINU: Dobila je pileća krilca, ali nije prestala s histeričnim ispadom

SHARE

31-godišnja Kelly Fielding, majka četvero djece, odlučila je krajem rujna nešto nakon ponoći ući u restoran Chester’s Chicken u Northendenu u Manchesteru i zatražiti besplatnu hranu. Nakon što su joj djelatnici odbili dati hranu bez plaćanja, postala je uvredljiva i nasilna te potom ponudila seksualne usluge u zamjenu za prženu piletinu, prenosi Mirror.

Budući da je nastavila s deranjem i uvredama, u nadi da će otići, djelatnici restorana dali su joj četiri pileća krilca. Međutim, ni krilca je nisu smirila, pa je nastavila s agresivnim ponašanjem.

Šamarila djelatnika

Djelatnik i voditelj pokušali su je otpratiti iz restorana, no u jednom trenutku Fielding je ošamarila djelatnika po licu i nazvala ga pi*kicom.

Pozvana je policija, ali ni to nije zaustavilo gladnu ženu.

Policijski službenici prepoznali su Fielding od ranije. Jedan joj je policajac pokušao staviti lisice, no usprotivila se i počela boriti. Tek nakon što je drugi policajac priskočio u pomoć, uspjeli su suzdržati i položiti na pod.

Pljunula policajca

No, Fielding se nastavila i dalje boriti. Udarala je i pljunula policajca, umalo ga pogodivši u lice.

U iskazu policiji, tvrdila je da djelovala u samoobrani te je željela podnijeti prigovor protiv djelatnika restorana.

Međutim, snimka s nadzorne kamere pokazala je nešto drugo, tako da se Fielding izjasnila krivom zbog rasnog uznemiravanja i fizičkog napada.

Prekršila uvjetnu

Time je prekršila uvjetnu koju je dobila nakon što je pokušala prokrijumčariti drogu u zatvor.

Fielding, koja je imala problema s alkoholom i drogama, već ima 12 presuda zbog, većinom, fizičkih nasrtaja i remećenja javnog reda. Također je poznata po već jednom rasnom napadu.

Na kraju je dobila samo upozorenje suda da joj je to zadnja prilika da se popravi, a ako ponovi djelo prijeti joj 18 mjeseci društveno korisnog rada, piše Net.hr