Home Zanimljivosti VAŠ PENIS VOLI ZIMU VIŠE NEGO ŠTO MISLITE: Živahniji je i plodniji,...

VAŠ PENIS VOLI ZIMU VIŠE NEGO ŠTO MISLITE: Živahniji je i plodniji, a zbog jednog detalja ga je i ljepše vidjeti

SHARE

Kada su dani hladni i tmurni, hvatamo se za svaku slamčicu ne bismo li se barem malo oraspoložili. E, pa za muškarce imamo odlične vijesti – vaš penis voli zimske mjesece! Istraživanje nekoliko akademika sugerira da je zima dobra za vaš seksualni život i genitalije.

rak testisa

Promjena na testisima

Žene misle da su frajerima privlačnije ljeti kada nose daleko manje krpica na sebi, ali zapravo je prilično suprotno. Muškarci su se, naime, izjasnili da im se sviđa kako njihove partnerice izgledaju zimi. Znanstvenici vjeruju da je tako zato što muška mašta više divlja kada se manje toga vidi.

Ako vas, pak, živcira što vam ljeti testisi izgledaju poput obješenih vreća, sada je pravo vrijeme da budete samouvjereni jer su u zimskim mjesecima testisi znatno čvršći i više postavljeni. Sve je stvar regulacije temperature.

Veće šanse za bebu

Spermiji su vrlo osjetljivi na toplinu i postanu beskorisni ako se pregriju. Zato se, objašnjavaju stručnjaci, ljeti udalje od tijela kako bi se hladili, a zimi približe kako bi se grijali. Ne čudi, stoga, ni podatak da su muškarci plodniji u hladnijem dijelu godine.

I na kraju, muški su hormoni živahniji zimi. Razina testosterona raste u studenom i prosincu pa se ljudi više seksaju tijekom božićnih blagdana jer se svi osjećaju opuštenije i sretnije (a tu je i alkohol), piše Net.hr