Home Zanimljivosti SHRVANA MAJKA PODIJELILA FOTKE MRTVOROĐENOG SINA I UPOZORILA: ‘Slušajte svoja tijela, tražite...

SHRVANA MAJKA PODIJELILA FOTKE MRTVOROĐENOG SINA I UPOZORILA: ‘Slušajte svoja tijela, tražite odgovore’

SHARE

Krristy Watson iz Australije izgubila je svog sina zbog, kako tvrdi, sustava koji je nije slušao. Stoga moli sve trudnice da slušaju svoje tijelo i ne odustaju dok god od liječnika ne dobiju sve odgovore

“Izgubila sam svog prekrasnog dječačića jer me je sustav iznevjerio i jer me nisu slušali kad sam im rekla da nešto nije u redu. Zato slušajte svoju intuiciju i borite se da dobijete odgovore”, poručila je 20-godišnja Kristy Watson iz Australije koja je zbog preklamsije ostala bez svoje bebe.

Teško je bilo Kristy, kao samohranoj majci nakon tri pobačaja, odlučiti se na još jedan pokušaj. No, činjenica da je majčinstvo najljepše moguće iskustvo u životu presudila. Uložila je sav napor i krenula u još jednu bitku.

Promjene u 26. tjednu

No, u 26. tjednu sve je krenulo u krivom smjeru. “Znala sam da nešto nije u redu. Moje lice, ruke i noge su bili užasno natečeni, imala sam glavobolje, zamućen vid i tlak koji je skakao gore dolje i znala sam da to nisu normalni simptomi u trudnoći”, opisala je početak tragedije Kristy koju su liječnici nakon pregleda u bolnici uvjeravali da je sve u redu. Isto su učinili i kada je rekla da bi potražila drugo mišljenje.

Situacija u kojoj se ona žalila, a oni su je vraćali doma trajala je šest tjedana sve dok jednog dana u 32. tjednu trunoće jedna medicinska sestra nije sjela uz nju i otkrila joj da ima preklampsiju. Tada joj je priopćeno da njenom dječačiću srce više ne kuca, piše Daily Mirorr.

12 sati porođaja da bi zagrlila mrtvog sinčića

Tri dana nakon toga prošla je kroz 12 sati porođaja prije no što su joj dozvolili da u ruke primi svog preminulog mališana. Nadjenula mu je ime Kaycen, okupala ga, odjenula i stavila u krevetić, a onda se od njega oprostila.

“Izgubila sam svog prekrasnog dječaka zbog sustava koji me nije slušao. Morala sam gledati svoju obitelj slomljenih srca jer su izgubili nećaka, unuka… i ja biti slomljena jer mi nitko nije pomogao kad mi je ta pomoć trebala.

‘Tražite odgovore’

Želim da ljudi znaju moju priču tako da znaju kad im njihova intuicija govori da nešto nije u redu da traže odgovore, da se vraćaju dok god ne dobiju te odgovore i dok ne budu sigurni da su ih čuli”, poručila je Kristy dodajući kako se ona sada mora vratiti u dječju sobicu u kojoj je trebala podizati svog sina.

“Sada idem kući sama, slomljenog srca i dugo će mi trebati da te rane zacijele”, kazala je Kristy navodeći da je svoju priču na Facebook stranici “The Angel Mumma” podijelila kako bi pogola drugima i spriječila da se i njima ne dogodi ista tragedija, prenosi Net.hr