Home Crna kronika Herceg-Bosanska županija: Čovjeka našli mrtvog na putu, policija ubrzo našla vozilo koje...

Herceg-Bosanska županija: Čovjeka našli mrtvog na putu, policija ubrzo našla vozilo koje ga je udarilo, u njemu uhićeno troje…

SHARE

U prometnoj nesreći koja se dogodila prekjučer u poslijepodnevnim satima, na magistralnome putnom pravcu u mjestu Pržine, smrtno je stradao B.B. rođen 1954. godine u Crnom Lugu, općina Bosansko Grahovo.

Policija je oko 17:30 primila dojavu da se na magistralnome putnom pravcu (8.6.1.), u mjestu Pržine, nalazi beživotno tijelo muškarca s pretpostavkom da je udareno od strane nepoznatoga vozila i vozača koji se nakon nesreće udaljio s mjesta događaja.

Dežurni liječnik je izvršio pregled tijela te konstatirao smrt nakon čega je tijelo prevezeno u mrtvačnicu županijske bolnice u Livno gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

Kako je za Tomislavcity kazao glasnogovornik županijskoga MUP-a, uskoro bi mogle biti razjašnjene okolnosti oko počinitelja ove nesreće.

Naime, operativnim radom pronađeno je vozilo za koje se sumnja da je sudjelovalo u spomenutoj nesreći. U njemu su se nalazile tri osobe koje su privedene na kriminalističku obradu, a jedna od njih lišena je slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila k.d. „prometna nezgoda sa smrtnim posljedicama“.

Livanjski portal Relax piše kako je vozilo marke “Golf” u kojem su se nalazile tri osobe za koje se sumnja da su pregazile osobu B.B. nađeno u neposrednoj blizini mjesta nesreće.

Sve tri osobe su kriminalistički obrađene u PU Drvar, a slobode je lišen vozač “Golf”, inicijala E.S. rođen 1982. godine u Žepču.

Postoje indicije da je nastradali B.B. i prije nailaska “Golfa” ležao na kolniku, a da ga vozač nije na vrijeme primjetio i prešao je preko njega.

Inače, na prometnicama Hercegbosanske županije tijekom ove godine život je izgubilo deset osoba!