Home Crna kronika NA OVO PRIPAZITE NAREDNIH DANA! Petardom zapalili kontejner – intervenirali vatrogasci

NA OVO PRIPAZITE NAREDNIH DANA! Petardom zapalili kontejner – intervenirali vatrogasci

SHARE

Iako je vrijeme još uvijek lijepo i nekako nemamo osjećaj da će skoro blagdani i kraj godine, ipak, sve češća uporaba pirotehničkih sredstava nekako nas podsjeća na te dane.

Posebno je to zanimljivo djeci, koja se ne mogu suzdržati i kupljenu pirotehniku sačuvati za dane kada je dopuštena njena uporaba.

Neki neodgovorni pojedinici, nećemo reći djeca, danas su na parkiralištu u blizini autobusnog kolodvora u kontejner za odlaganje staroga papira ubacili petardu pri čemu se on zapalio, piše duvanjski portal Tomislavcity.com. 

Morali su intervenirati vatrogasci, koji su vatru ugasili i na taj način spriječili njeno širenje i na ostale kontejnere.

Na žalost, i pri ovome neodgovornom činu pričinjena je materijalna šteta. Plastični kontejner je uništen, morali su intervenirati vatrogasci, na ovoj mikrolokaciji došlo je i do zagađenja zraka, smrad izgorene plastike širio se i nakon gašenja vatre…

Neka ovo bude upozorenje da uporaba pirotehnike nije samo za zabavu, te da se velika pozornost mora posvetiti vlastitoj sigurnosti ali i voditi briga o zajedničkoj imovini, piše Tomislavcity.com