Home Zanimljivosti Progovorila Jovana Joksimović, voditeljica koju optužuju za navodni razvod Severine i Igora

Progovorila Jovana Joksimović, voditeljica koju optužuju za navodni razvod Severine i Igora

SHARE

Splitska pjevačica navodno je ostavila muža zbog poznate srpske voditeljice, a paparazzo ih je uslikao u Zagrebu kako uživaju u ljubavi… Tko tu koga mulja i zbog čega?

Vijest da se Severina i Igor Kojić razvode zbog voditeljice Jovane Joksimović odjeknula je kao bomba u srpskim medijima, a njihovoj televizijskoj zvijezdi zbog ove informacije nimalo nije ugodno, piše Net.hr

Spomenula joj mamu

Naime, Dragan Kojić Keba navodno je pozvao na slavu Željka i Jovanu Joksimović, a kada je Sevka to čula, spakirala je kofere i pobjegla u Zagreb. Kako tvrde pojedini izvori, ona ne podnosi srpsku voditeljicu jer je u jednoj od svojih emisija spomenula njezinu majku Anu.

Nakon svih tih napisa koji kolaju proteklih nekoliko dana, Joksimovićeva je progovorila o navodnom skandalu, doduše ne odveć rječito. “Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentirala, razumite me”, rekla je Jovana za srpski Alo!

Samo dobra reklama?

Priču o razvodu Severine i Igora dodatno je podgrijala činjenica da se hrvatska pop zvijezda nije pojavila na koncertu Dragana Kojića Kebe, na kojemu je trebala nastupiti kao gošća.

No, čini se da Splićanka samo želi napraviti dobar marketing sebi i svekru, koji će uskoro imati još jedan koncert. A da je zaista tako, svjedoče i paparazzo fotografije koje su nastale u Zagrebu prije nekoliko dana, kada su Severina i Igor Kojić uslikani u šetnji u blizini njezina stana. Tako da, od razvoda, čini se, nema ništa.