Home Zanimljivosti Bijesni zbog Srećka: “Sramotno, katastrofa od voditelja”

Bijesni zbog Srećka: “Sramotno, katastrofa od voditelja”

SHARE

Matea je kao druga duelistica u areni reality showa Farma imala pravo odabrati vrstu dvoboja te je tako odabrala dvoboj izdržljivosti na cijevi.

Iako je Srećko pokušao nagovoriti Mateu da ne odabere taj dvoboj, Matea ga je ipak odabrala te je Srećko rekao da ne može pristupiti dvoboju zbog zdravstvenog stanja.

Nakon što mu je Mia objasnila pravila Farme, Srećko je zatražio doktoricu koju nije mogao ponovno dobiti jer je već ustanovila da sa svojim zdravstvenim stanjem može pristupiti dvoboju.

“Zašto vi mene prisiljavate na nešto što ne mogu?” uporan je bio Srećko, no to mu nije pomoglo.

“Pobijedila si, ajde”, rekao je Srećko Mateji bez da je pokušao pristupiti dvoboju.

“Dječice, držite se, čim poštenije i čim pravednije. Neka vam je sa srećom. Imajte zdravlje i uspjeha u životu”, za kraj se Srećko obratio farmerima.

Srećko je predao dvoboj

Srećko je predao dvoboj. Što mislite o njegovoj odluci? 😮🤔

Gepostet von Farma am Freitag, 7. Dezember 2018

Takav rasplet događaja razbjesnio je gledatelje koji su na Facebook stranici Farme prilično otvoreno pisali što misle o Mateji, ali i pravilima emisije:

“Ovo nije pravedno. Razlika u kilaži ogromna, Srećko ne može visit na štangi i zbog kila i zdravlja.. Matea pokazala si se izborom dvoboja, šta nisi išla na znanje!!!?? Voditelji užas!!”

“Nisam nešto Srećkov fan ali ova Mateja je da mi Bog oprosti zmija kakve nema. Bira cijev jer je znala da on ne može. Ne bih da ikada u životu sretnem takvu preodvratnu osobu.”

Ova Mia je tako pokvarena užas pa logično je da on ne može na šipku…To su trebali maknuti u ovom dvoboju…Katastrofa od voditelja i farme.”

“Ovo nije pošteno bilo, kako čovjek od 100 i neš kila se može na tu štangu popeti i vjesiti, ovo nije bilo fer. Sramotno.”

Drugi pak ističu da je to natjecanje i da se svatko ima pravo boriti za sebe.

“Tko je Srećka tjerao da ide na farmu…nije ništa radio, čak manje i od MATEE…zašto bi ga pustila dalje…dosta je 12 tjedana.”

“Zašto bi išla na znanje kad može iskoristiti nečiju slabost. Na toj istoj slabosti se Srećko i provozao do ovog stadija natjecanja. Ne širite lažnu pravdu.”

“Matea nije pogriješila, dosta je već Srećkove filozofije, ako je dobio odobrenje za ulazak,onda je prihvatio pravila igre,sram bilo onih koji pljuju po ovoj mladoj curi i Srećka koji je nju odabrao za dvoboj,što nije uzeo muškarca sebi ravna…”

Prema pravilima predfinalnog tjedna, ispali farmer nema pravo birati gazdu već će farmu u finalnom tjednu voditi cijela zajednica.

Na tradicionalnom sijelu nakon dvoboja farmeri su se osvrnuli na protekli tjedan. Saša je primijetio kako su farmeri složniji otkako ih je sve manje na farmi. Maja je pak zamjerila trgovačkom putniku što ne cijeni dovoljno njihove rukotvorine, Anici je žao što su kasno shvatili da te rukotvorine mogu ponuditi i svojim klijentima. Farmeri su zadovoljni Aničinim gazdovanje te su to pokazali i svim palčevima u zraku, a u škrinjici se trenutno nalazi 368 dukata. Na kraju dana farmeri su se malo opustili uz tamburaše, ali su i uz pomoć voditeljice KUD-a Sanju uvježbavali ples i pjesmu koju će pokazati sutra gostima na priredbi, piše Index.hr