Home Crna kronika Poduzetnik iz BiH: Zbog seks afere moja zaručnica i ja izgubili smo...

Poduzetnik iz BiH: Zbog seks afere moja zaručnica i ja izgubili smo bebu

SHARE

U emisiji Face to Face Senada Hadžifejzovića gostovao je poduzetnik Sabahudin Blažević, koji se našao upleten u seks aferu, a kako tvrdi, on nije dio te priče u koju ga se uvuklo.

“Nisam akter te priče, ne osjećam se prozvanim, spreman sam priznati, ali  ja nisam uopće onaj sa snimke, to je tako dobro izrežirano, osmišljeno, tako dobro medijski popraćeno, napravljen je medijski genocid. Desi se da tamo u Krajini netko ubije majku i stave se inicijali tog čovjeka, a kod Sabahudina Blaževića se stavlja ime i prezime”, rekao je i dodao:

“Ja moram apsolutno reći da ja to nisam. Gospođica to možda jest, ja tvrdim da to nisam, tvrdim večeras i ovdje i ako bude potrebe u Tužilaštvu, da ja to nisam”.

Tvrdi da je sve počelo s objavom krajiškog portala u kojem se Sabahudin Blažević uvodi u afere vezane za pravni fakultet.

“Ja bih volio da ta osoba nađe jednu fotografiju s nekog od naših susreta, gdje se vidi naš odnos momka i djevojke. Ako bude dokaza, ja ovo prihvaćam sve.  Ako smo bili četiri godine, zašto bih je vodio u hotel i snimao. Ja ne znam jeste li vi upućeni kako glasi moja optužnica. Oni su mene optužili. Optužen sam zbog sljedeće stvari, da snimam porno snimke s gospođicom i ostalim ženama u dogovoru s vlasnicima hotela s mikrokamerama i to prodajem. Priča je da ja dijelim novac s vlasnicima hotela, što po navodima nama donosi deset ili petnaest hiljada konvertibilnih maraka”, rekao je.

Tvrdi da je bio na sastanku EU i delegacije BiH, kad je saznao za postojanje snimke.

“Ja sam tad dobio poziv u kojem je moja sekretarica bila izvrijeđana, pozvao je advokat Sanje Cerić. Na sastanku sam dobio poruku u kojem stoji broj telefona i pisalo je kako me traži neki gospodin. Ja sam nazvao taj broj  predstavio se, na što sam dobio vulgaran odgovor”, ispričao je.

Odvjetnik mu je, kako kaže, rekao da je već podnio kaznenu prijavu, da ima druge djevojke i svjedoke te da priprema novi postupak. Nakon toga je odvjetnika prijavio za reket, tvrdi Blažević.

“Vi ste meni uništili život, vi ste bili s njom. Trebalo bi da Sanji damo 100.000 KM. Izgubila je posao, težak će život imati”, tvrdi da mu je odvjetnik rekao preko telefona.

“Sve može dobiti, ali novac ne”, navodno je Blažević odgovorio.

Blažević navodi kako mu je advokat govorio da se oko predmeta moguće nagoditi izvansudski.

“Po fizionomiji sebe ne prepoznajem. Ja sam lično tražio da se snimak izvještači, da se pokaže jesam li to ja. To se sigurno može utvrditi. Ono što ja želim da poručim, je samo zbog jednog slučaja, vjerujem da će Tužilaštvo pravedno postupiti. Ja nisam nijednu imao izjavu do sada. Kakav god da bude predmet, da li on bio u moju korist ili ne, ja sam spreman prihvatiti, ako sam ja taj, a tvrdim da nisam. Plašim se da to nije onaj tko je organizirao ovo sve. Gospođica i advokat su organizatori toga”, rekao je.

Dodao je da je zbog svega njegova djevojka pobacila u 11 tjednu trudnoće.

“Moja Alisa je pobacila dijete od stresa i pritiska”, rekao je, prenosi Index.hr