Home Šport Nogometaš Barcelone: Zlatna lopta je prevara. Ovo je istina o nagradi Modriću

Nogometaš Barcelone: Zlatna lopta je prevara. Ovo je istina o nagradi Modriću

SHARE

U Barceloni se i dalje ne mogu pomiriti s činjenicom da je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu, a da je Lionel Messi u prestižnom izboru završio tek peti, piše Index.hr

Jordi Alba, nogometaš Barcelone i reprezentativac Španjolske, posljednji je u nizu onih povezanih s katalonskim klubom koji je kritizirao France Football i novinare koji su glasali.

“Zlatna lopta je laž”, poručio je Alba i dodao da je za njega Messi najbolji.

“Leo je uvijek najbolji, najbolji je uvjerljivo već 12 ili 14 godina. Bilo je puno sezona kada su pojedini igrači odigrali jako dobro, ali ovo je nagrada za najboljeg nogometaša, a ne nagrada za osvajanje momčadskih titula. Messi da bude peti?”

Otkrio je i svoju verziju istine o Zlatnoj lopti. Tvrdi, kao i mnogi Ronaldovi i Messijevi fanovi, da je Real najzaslužniji za nagradu Modriću.

“Bila je snažna kampanja iz Madrida. Da je Cristiano ostao u Realu, onda bi se novinari i navijači potrudili da on osvoji. Međutim, on je otišao, a ostao im je Modrić. Luka je sjajan nogometaš, imao je odličnu sezonu, jedan je od najboljih na svijetu, ali nije broj 1. Broj 1 je Messi.”