Home Društvo Osnovano Hrvatsko planinarsko društvo Ljubuški, izabrano vodstvo (FOTO)

Osnovano Hrvatsko planinarsko društvo Ljubuški, izabrano vodstvo (FOTO)

SHARE

U Ljubuškom je u subotu navečer osnovano Hrvatsko planinarsko društvo Ljubuški. Na osnivačkoj Skupštini održanoj u Gradskoj vijećnici u toj općini za predsjednika Društva izabran je Ivan Markić, za predsjednika Skupštine Tamara Boras, a za tajnicu Tea Čepo.

Pored njih, za članove Izvršnog odbora izabrani su Ivan Markić, Zdravko Alilović, Domagoj Matijašević, Vjekoslav Gašpar i Ivica Vučić. Kao osnivači udruge upisani su Ivan Markić, Eduard Bebić, Zdravko Alilović, Vjekoslav Gašpar i Domagoj Matijašević.

Prisutnima se obratio Ivan Markić koji je otvorio sjednicu s četiri točke dnevnog reda, među kojima je bila i ona o osnivanju društva.

Odlučeno je da će Društvo pristupiti planinarskom savezu Herceg Bosne te da će uskoro biti donesen kalendar aktivnosti za 2019. godinu. Također, društvo ima u planu i izradu web stranice na kojoj će biti detaljnije opisane aktivnosti i planovi društva.

Osnivačku sjednicu svojim prisustvom uveličali su i članovi HPD-a Vrgorac iz susjedne Hrvatske koji su dali potporu kolegama u budućem radu, piše Vrisak.info

Pogledajte fotografije Radija Ljubuški sa osnivačke sjednice