Home Zanimljivosti SRAMOTA USRED SEKSA U TROJE: ‘Kad smo se svi skinuli, meni i...

SRAMOTA USRED SEKSA U TROJE: ‘Kad smo se svi skinuli, meni i frendu se dogodilo nešto što nas je zauvijek udaljilo’

SHARE

Mladić se požalio Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders kako je izgubio prijatelja nakon neuspjelog seksa utroje s njim i njegovom djevojkom. Taj sramotni problem koji je najveća noćna mora svakog muškarca ostavio je traga na njihovu odnosu.


Draga Deidre, imao sam trojac s radnim kolegom i djevojkom s kojom se on zabavlja, ali sve je završilo neslavno jer se nijednom od nas dvojice nije mogao dignuti. Ja imam 25, on 22, a cura 19 godina. Veselio sam se novom iskustvu, ali te sam se noći osjećao ispijeno nakon previše alkohola i drugih stvari.

Bilo je čudno

Kada smo krenuli sa seksom, erekcija se jednostavno nije dogodila, ni meni ni njemu. Bilo je jako čudno i nakon toga smo se udaljili. Ja sam pokrenuo neki razgovor, ali nije to to. Želim da naše prijateljstvo bude kao prije, ali kako da to ostvarim?

 

Deidre odgovara:

Tvoj kolega je još mlađi od tebe i vjerujem da ga to što vam se dogodilo još više muči. Probij led i samo ispali: “Ta je noć bila pravo razočaranje. Mislim da smo pretjerali i najbolje je da to više ne ponavljamo.” Predloži da odete na piće. Pruži mu primjer kako krenuti dalje i bit će lakše obojici.