Home Zanimljivosti 15 GODINA NIJE ZNALA S KIM DIJELI KREVET: Žena slučajno otkrila suprugovu...

15 GODINA NIJE ZNALA S KIM DIJELI KREVET: Žena slučajno otkrila suprugovu gnjusnu tajnu; ‘Morala sam tražiti razvod’

SHARE

Žena je javno progovorila o trenutku kada je otkrila kako njezin suprug gleda porniće po tri sata svaki dan. Bila je to ovisnost o kojoj ona dugo nije imala pojma. Kada je sve izašlo na vidjelo, žena se šokirala jer u 15 godina braka nikad nisu imali većih problema, a seksualni život im je bio odličan.

Onda je jednoga dana počela primjećivati neke znakove koji su upućivali na to da nešto nije u redu između njih. “Postao je pomalo tajanstven, zbog čega sam posumnjala da ima ljubavnicu, ali nikad nisam našla nikakve dokaze”, izjavila je žena za Kidspot.

Bio je sasvim gol

Prisjetila se kako je suprugovu ovisnost otkrila sasvim nevino. Vozila je djecu na nogometni trening, ali se na pola puta sjetila kako je zaboravila ponijeti štitnike, te se vratila kući po njih. Muž joj je bio doma, kao što je očekivala. Šokirala se vidjevši da sjedi u sobi koji su namijenili za gledanje filmova.

“Vrata su bila djelomično otvorena, a ono što sam vidjela zaprepastilo me”, rekla je, objasnivši da je sadržaj uključivao žene odjevene u školske uniforme. Situacija ju je dodatno užasnula jer je njezin suprug filmove gledao sjedeći na kauču potpuno gol.

Nije bilo pomoći

Žena se natjerala da, usprkos tomu što je vidjela, nekako izgura dan. Muž joj je kasnije priznao da je ovisan o pornografiji te da je mora gledati tri sata dnevno. Obećao je da će potražiti pomoć, ali žena ga je još jednom uhvatila kako gleda porniće dok su se njihova djeca igrala u susjednoj sobi.

Tada joj se prelila čaša i odlučila ga je ostaviti. “Shvatila sam da moram prekinuti ovo. Nisam ga mogla ostavljati nasamo s djecom. Što da su ona vidjela to smeće?!”, rekla je žena. Par se razveo, a ona je kazala kako njezin bivši sada ima novu djevojku koja vjerojatno nema pojma o njegovoj ovisnosti, piše Net.hr