Home Zanimljivosti Žestoki sukob na estradi: Ivan Herceg tvrdi da nije ni bio u...

Žestoki sukob na estradi: Ivan Herceg tvrdi da nije ni bio u vezi s Ninom Donelli, a ona da joj ne treba netko koga treba financirati!

SHARE
Slovenska zvijezda se mjesecima reklamirala kao djevojka poznatog glumca Ivana Hercega, a on ju je podržavao na javnim događanjima.

Jučer je Ivan Herceg na društvenoj mreži demantirao da je bio u vezi s Ninom Donelli, a ona mu je danas uzvratila

Javnost je zbunjena nakon što je Ivan Herceg poslao poruku na Instagramu koja baca novo svjetlo na, očito nepostojeću vezu između njega i šesnaest godina mlađe Slovenke Nine Donelli.

‘Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet, i reći da nisam u nikakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli, niti sam ikad bio! Zahvaljujem!’, poručio je jučer Ivan Herceg u svom obraćanju. Poprilično kontradiktorno, obzirom na sve što se događalo proteklih mjeseci.

Nakon što je Ivan Herceg izjavio da nikad nije bio u vezi sa slovenskom pjevačicom s kojom se još ljetos držao za ruke, javila se i ona.

“Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana!”, nije štedjela riječi Nina.

Ivana i Ninu su u svibnju ove godine, nakon što je on ostao bez uloge u seriji Čista ljubav, fotografi uhvatili u zagrljaju, a u lipnju su se zajedno pojavili u Vodicama gdje su na nastup Nives Celzijus stigli držeći se za ruke.

Nakon uboda slovenske pjevačice , Herceg nije dugo čekao da joj odgovori.

Objavio je fotku iz austrijskog Hallstatta i uz nju napisao:

“Nikakva osoba željna medijske pažnje s kojom sam dva puta sjedio za stolom u povećem društvu uz prevoditelja, a bome ni određeni novinari koji jedva čekaju da imaju što pisati o nebitnim stvarima neće mi pokvariti ovaj bajkoviti Hallstatt.”

Fanovi su mu u komentarima uglavnom slali poruke podrške, ali jedan pratitelj nije izdržao da ga ne upita:

“A što se vi, gospodine Herceg, toliko ložite na novinske članke. Pa ko da se o drugih 7382 poznatih osoba ne piše sve i svašta.”