Home Zanimljivosti OTKRILI SU SVOJE PRLJAVE TAJNE, ALI I ŠTO SU SVE STAVLJALI U...

OTKRILI SU SVOJE PRLJAVE TAJNE, ALI I ŠTO SU SVE STAVLJALI U SEBE: ‘Osjetio sam nešto vlažno kraj anusa…’

SHARE

Puno toga može se saznati na internetu o dogodovštinama privatnih osoba, a razlog leži i u činjenici da je lakše anonimno podijelit svoje anegdote.

Ovo je 5 neobičnih seksualnih situacija, među kojima su se pronašle i neke zbog kojih glavni akteri baš i nisu previše ponosni, prenosi The Chive.

    • “U klubu sam upoznao stariju ženu. Bio sam slobodan i tražio sam zabavu. Ubrzo smo otišli kod nje gdje sam doživio najbolje pušenje u životu. Odjednom me obuzelo nevjerojatno uzbuđenje kako sam osjetio nešto vlažno da idekraj moga anusa… to je bio njezin jezik. Prvo sam se uspaničio, ali sam se prepustio. Ako me želi obraditi na taj način samo tri sata nakon što smo se upoznali, tko sam ja da kažem ne?”

 

    • “Brijao sam s curom u klubu, ali jednostavno nismo kliknuli, pa sam ju odvezao doma. Drugu noć, u istom klubu, prišla mi je sestra od te iste cure koja mi je priznala da me želi već neko vrijeme. Odveo sam ju doma i stvarno smo si žestoko ‘kliknuli’. Nakon što smo se seksualno družili još nekoliko puta, ona je željela dovesti svog gay frenda da mu ga popušim. Jesam ‘kinky’, ali ne toliko pa me otpilila.”

 

    • “Našao sam se s djevojkom s Tindera koja živi sat vremena od mene. Otišli smo na piće, a nakon toga kod mene. U jednom trenutku smo skrenuli s teme te je ona priznala da je ‘cam’ model, točnije da na internet postavlja svoje razne snimke i videa, a zauzvrat dobiva novac i poklone. Nije mi to bilo bitno jer i ovako nisam gledao na to kao nešto ozbiljno. Tada mi je otkrila kako bi njezini pratitelji voljeli vidjeti kako ona puši ku***, a onda da joj svršim po licu. Pristao sam, a kada je završila, nasmijala se u kameru i rekla ‘pretplatite se za više videa’”. Dakle, moj ku*** je sigurno na nekoj od stranica.

 

    • “Kada sam svirao u svom bendu, često bi se spetljao s curama iz publike samo da ne bi morao spavati u automobilu”

 

    • “Dečko mi je prišao s idejom da bi mogli napraviti ledene kocke od njegove sjemene tekućine, a onda ih staviti u moju guzu. Nakon što je skupio dovoljno tekućine, zaledio ju je te stavio u mene 4 kockice svoje tekućine, a onda i sebe…”