Home Crna kronika Huligani u Zagrebu zapalili kombi kojim su djeca došla na utakmicu

Huligani u Zagrebu zapalili kombi kojim su djeca došla na utakmicu

SHARE

Noćas oko četiri sata ispred hostela Arena u Zagrebu u potpunosti je izgorio kombi šibenskih registarskih oznaka, dok je minibus također šibenskih registracija oštećen u požaru.

Tko je podmetnuo požar zasad nije poznato, sumnja se da je motiv za ovu paljevinu današnji derbi Dinamo – Hajduk. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Djeca došla na turnir

“Na turnir smo došli jučer u Zagreb i uspješno smo ga odradili. Nakon turnira s djecom smo obišli Advent u Zagrebu i pošli na počinak u hostel Arena.

Rano ujutro nas je probudio žamor i dočekao strašan prizor. Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti.

Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo ga u zadnji tren spasili”, rekao je za portal infovodice.com Toni Ivas, predsjednik Kickboxing kluba Vodice.

“Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila”, dodaje Ivas. Na svom Facebook profilu objavio je fotografije na kojima su i djeca te se pita: Jeus li ovo huligani'”

Djeca su dobro i čekaju da se organizira prijevod nazad do Vodica.

Kombi koji je izgorio u vlasništvu je MNK Heroji 2007. dok je minibus u vlasništvu Gradskog poduzeća Vodice. Na događa je reagiralo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice.

“Noćas je u Zagrebu zapaljeno kombi vozilo u vlasništvu naših prijatelja iz Malonogometnog kluba “Heroji 2007″ iz Vodica. Kluba koji je nastao u spomen na našu tragično stradalu braću, kluba koji je nama i mnogim drugim udrugama nesebično pomagao i ovim vozilom. Kombi je vozio djecu na sportsko natjecanje i srećom svi su dobro. Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i kazniti, a našim prijateljima poručujemo da smo im spremni pomoći kako god možemo!”, napisali su na svom Facebook profilu.