Home Crna kronika ‘Pamtit ću Editinu dobrotu i to koliko je voljela brinuti za sve’

‘Pamtit ću Editinu dobrotu i to koliko je voljela brinuti za sve’

SHARE

Voditelj reality showa ‘Farma’, Davor Dretar Drele (52), ispričao je kako ga je jako potresla vijest o tragično preminuloj natjecateljici emisije, 24-godišnjoj Editi Ptičar.


foto: Nova TV

– Ne želim da zvuči kao floskula, ali bila je drugačija od drugih. Farmeri su u toj sezoni showa imali razna iskušenja. I u početku su svi bili super, a onda kasnije međuljudske trzavice. Ali naša Edita nije bila takva. Bila je jedna od rijetkih koja je s dvije noge stajala na zemlji, bila je svjesna svojih kvaliteta – ispričao je Drele.

foto: Nova TV

Dodao je i da je bila očigledna kemija između nje i Saše Vujnovića (26).

– Frcale su iskre. Toga se sjećam kao da je bilo jučer. Malo su ih zadirkivali oko toga, bilo je jako simpatično – prisjeća se.

U showu je, kako kaže Drele, Edita bila vrlo osjećajna prema životinjama.

foto: Nova TV

– E to se ne zaboravlja. Bila je nevjerojatno vrijedna djevojka. Brinula je o životinjama, nije radila razliku između njih. Rado ću je se sjećati. Naravno, u pozitivnom smislu. Nikad joj ništa nije bilo teško – za kraj je rekao Drele, piše 24sata.

Podsjetimo, natjecateljica ‘Farme’ poginula je u petak u 5 ujutro u mjestu Topolje kod Ivanić Grada. Imala je 24 godine. Kako doznajemo, Audi 80 sisačkih registracija sletio je s ceste,a  njime je navodno upravljala Edita, koja je poginula na mjestu. U autu je bio i mladić (26), koji je teško ozlijeđen i prevezen u KB Dubrava. Mladić je, inače, vlasnik Audija.