Home Crna kronika Nevjerojatan slučaj kod Koprivnice: Netko je vlasniku ukrao cijelu kuću

Nevjerojatan slučaj kod Koprivnice: Netko je vlasniku ukrao cijelu kuću

SHARE

NEVJEROJATAN slučaj krađe dogodio se kod Koprivnice.

Koprivnički policajci zaprimili su prijavu vlasnika kojem je netko ukrao cijelu kuću, javlja Podravski.hr.

Vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio je da mu je nestala kuća.

Kuća razmontirana do temelja, lopovi su odnijeli skoro sve

Montažna kućica od drva i cigle koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, razmontirana je gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. prosinca odvojili i odnijeli cijelo krovište s crijepom, dijelove zidova izgrađene od drvene građe. Šteta se procjenjuje na desetak tisuća kuna.

Zanimljivo je i kako susjedi nisu shvatili o čemu je riječ. Susjed s lijeva je podigao visoku ogradu tako da ni ne vidi što se događa u susjednom dvorištu. Sam nije htio ništa izjavljivati, samo nam je rekao kako ni s kim ne želi imati posla. Drugih susjeda nije bilo kod kuće, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gdje također radnici nisu ništa vidjeli.

Po Peterancu među mještanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan poduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svojem partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. No, ta seoska razmišljanja i ogovaranja koja možda nemaju ni prave veze s istinom tek provjeravaju koprivnički policajci.

U nedjelju su, dodaje Podravski, veći dio dana bili na tom zemljištu i postupali prema dojavi vlasnika o krađi dijelova kuće. Počeli su i još uvijek obavljaju kriminalističko istraživanje koje bi trebalo rasvijetliti što se zapravo dogodilo, piše Index.hr