Home Zanimljivosti ZALJUBILI SE U SVOJE OBOŽAVATELJE Bivši je Ninu Badrić obožavao i prije...

ZALJUBILI SE U SVOJE OBOŽAVATELJE Bivši je Ninu Badrić obožavao i prije nego ju je sreo, a Hauser je u Rozgu bio fatalno zaljubljen još dok je pjevala u Magazinu

SHARE

Željko Bebek proslavio je proteklog vikenda rođendan, a sretni datum proslavila je i njegova supruga Ružica. Uz njega je već dulji niz godina, imaju obitelj i sretan brak, a sve je počelo prilično neobično. Naime, Ružica je bila prije braka Bebekova prekaljena obožavatljica. Na jednom koncertu su se upoznali i ubrzo počeli vezu. Jedan je od najpoznatijih naših glazbenika koji su se zaljubili u svoje obožavatelje, piše 100posto.hr

Iako im je veza završila, mediji su pisali kako je Tin Bralo dugo prije veze s Ninom Badrić zagrebačku pjevačicu naprosto obožavao. Nije to jedini primjer.

Instagram

Instagram

Stjepan i Jelena – san se ostvario godinama kasnije

Prije negoli su prekinuli, Stjepan Hauser priznao je da je od tinejdžerskih dana bio veliki obožavatelj Jelene Rozge. Deset godina starija pjevačica pojavila se na sceni dok je Stjepan još bio školarac, a tada vjerojatno nije mogao ni sanjati da bi se pjevačica jednog dana mogla naći u ulozi njegove djevojke i zaručnice. Ipak, san mu se godinama kasnije ostvario. Uz to, i sam se Hauser proslavio – globalno.

Sandra Simunovic / CROPIX

Sandra Simunovic / CROPIX

I glazbenik Haris Džinović oženio je svoju veliku obožavateljicu. Nije dotad bio u braku, u nešto zrelijoj dobi odlučio se ipak na brak i obitelj, i to s mlađahnom obožavateljicom Melinom. Studirala je ona tada na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a kada je posvjetila Sarajevo, srela je Harisa, upoznala se s njim i ušla u vezi. Danas su roditelji dvoje djece, koja se školuju u Francuskoj, gdje par živi veći dio godine, a Džinović posjeduje i restoran.

Tonci Plazibat / CROPIX