Home Crna kronika SUDAR U ŠIROKOM BRIJEGU: Udario u vozilo koje je izlazilo na glavni...

SUDAR U ŠIROKOM BRIJEGU: Udario u vozilo koje je izlazilo na glavni put, zarotiralo se za 180 stupnjeva

SHARE

Jutros (četvrtak, 20.prosinca) oko 8.00 sati u Ulici Alojzija Stepinca u Širokom Brijegu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, koja su pretrpila velika oštećenja, javlja Širokibrijeg.info

S obzirom na nastalu štetu na oba vozila sreća u nesreći je da nitko od dvojice vozača nije ozbiljno ozljeđen. Naime, vozač Škode je zadobio lakše ozljede, a u drugom vozilu zračni jastuk je spriječio teže posljedice po vozača.

Do kontakta je došlo kada se malo vozilo Mitsubishi iz sporedne ulice uključivalo na glavnu prometnicu i na kojeg je izravno “nabasalo” vozilo Škoda, krećući se glavnom prometnicom prema crkvi na Brigu, pri čemu je došlo do kontakta na bočni kraj Mitsubishija i zarotiralo ga za 180 stupnjeva.

Za vrijeme trajanja očevida, kojeg su izvršili djelatnici PU Široki Brijeg, promet se odvijao izmjeničnim propuštanjem vozila s obje strane, tako da nije bilo neke veće gužve.

S obzirom kako je došlo do većeg curenja ulja na cesti, a koje je ujedno i sama po sebi skliska, mole se vozači da pripaze ovim djelom prometnice.