Home Zanimljivosti Gledatelji ljuti na ‘Savršenog’: S 39 godina je totalno nezreo

Gledatelji ljuti na ‘Savršenog’: S 39 godina je totalno nezreo

SHARE

U posljednjoj epizodi prve sezone showa ‘Gospodin Savršeni’, dogodio se potpuni obrat. Najprije je, emisiju ranije, Goran Jurenec (39) izabrao Ivu Runjanin (29), a zatim se predomislio.

Goran i Iva su jučer potvrdili da više nisu zajedno i da se sve promijenilo kada su došli u realnost. Nakon što je prekinuo s Ivom, počeo se viđati s Hanom Rodić (21).

– Kao što sam već rekao, nakon showa sam bolje upoznao Hanu. Nadam se da ću ju upoznati u potpunosti bez pritiska – ispričao je Goran, a Hana je potvrdila da se viđaju i da je vrlo sretna.

Ovim raspletom okolnosti šokirala se i voditeljica Antonija Blaće koja je konstatirala da takvog nečeg nema ni u najluđem scenariju, a gledatelji su redom počeli prozivati novopečeni par.

– Toliko o ‘Gospodinu Savršenom’ koji je tražio tradicionalnu ženu za ozbiljnu vezu, a našao klinku – ljuti se gledateljica.

 ‘Gospodin Savršeni’ dokazao je da je sa svojih 39 godina totalno nezreo – zaključuju gledatelji.

Dok su oni naišli na brojne kritike, Iva je dobivala puno komentara podrške.

– Iva, možeš biti sretna. Ti si se pokazala kao prava dama i ne treba ti takav ‘ljigavac’ – pisali su. Naglasili su da je stvarna pobjednica Iva jer je nju prvu izabrao, a da je Hana samo ‘drugi izbor’. 

Hana kaže da se naplanski zaljubila i završila s Goranom.

– Da budem iskrena, ušla sam u kuću s ciljem da prezentiram ono što ja jesam – umjetnica i make up artistica. Planirala sam neku svoju karijeru i to je bio glavni razlog zbog kojeg sam sudjelovala, ali i da preispitam sebe. Naravno da sam otvorila i opciju da se zaljubim – objasnila nam je Hana. Dodala je da se, kako kaže, neplanski zaljubila i da je ljubav između Gorana i nje na kraju pobijedila sve prepreke.

– Meni se ljubav dogodila kao što možete vidjeti. Gospodin Savršeni je stvarno jedan show koji mi je promijenio život – otkrila je Rodić. Iako je priznala da je bila ljubomorna na kandidatkinje koje su se ljubile s Goranom pokušala je ostati sabrana.

– Sjećam se iz showa da sam imala žute minute, kada sam ja bila ta koja je poludjela i rekla si ‘Sad ću ja njega na test staviti’. Nije mi bilo lako kad sam bila izolirana i kad nisam imala svoje prijatelje. Djelovalo je mentalno to na mene, nije bilo lako podnijet takve situacije. Gledati kako je jedan dan sa mnom pa onda drugi dan s drugom djevojkom. Pogubila sam se jednostavno u tome. No onda sam poslije stala na loptu i nisam gledala na to kao bijesna lavica. Naša ljubav na kraju se desila nakon samog showa – rekla nam je Hana.

foto: RTL

– Nisam ulazila u neku tematiku dubljih tema jer smatram da tome nije mjesto na televizijskim ekranima – izjavila je Zagrepčanka.