Home Društvo Mostarski studenti skupili 2000 KM, evo zašto!

Mostarski studenti skupili 2000 KM, evo zašto!

SHARE

Božićni su blagdani pred nama, vrijeme je darivanja, milosrđa i dobrih dijela. To najbolje znaju hercegovački studenti koji su i ove godine odlučili pomoći najpotrebitijima.

Humanitarnom akcijom “Studentski paket ljubavi” pod organizacijom Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru prikupljeni su novčani prilozi u vrijednosti od dvije tisuće KM, koji su iskorišteni za 60 paketa s osnovnim namirnicama za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima.

Predsjednik Studentskog zbora Marijan Tustonja rekao je kako je zadovoljan završetkom božićne akcije zahvalivši svima koji su sudjelovali.

Dodao je kako će se Studentski zbor u budućnosti angažirati u više humanitarnih akcija kako bi osim studentima, pomagali i široj društvenoj zajednici.

„Naši studenti su po tko zna koji put pokazali humanost na djelu. U ovo blagdansko vrijeme najljepši je osjećaj nekome pomoći, a pogotovo najugroženijima u našoj okolini. Posebno je značajno kad ovakve stvari rade studenti, koji od svojeg malo odvoje kako bi pomogli bližnjima. Hvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji i pokazali veliko srce”, izjavio je Tustonja, prenosi Prvi.tv