Home Zanimljivosti Zašto je odgođena konferencija za medije o glazbenom programu za Novu godinu...

Zašto je odgođena konferencija za medije o glazbenom programu za Novu godinu u Mostaru?

SHARE

Press-konferencija na kojoj je trebao biti najavljen glazbeni program za doček Nove godine u Mostaru, ipak neće biti održana, potvrđeno je portalu StarMo iz više izvora.

Press-konferencija je trebala biti održana u Centru za kulturu Mostar, s početkom u 12 sati, a novinarima su se trebali obratiti neki od brojnih sudionika novogodišnjeg programa u centru Mostara, piše ovaj portal.

Organizatori dočeka Nove godine u Mostaru, Grad Mostar, te inicijativa poznatija kao Tim Mostar 2024, još uvijek nisu javno objavili otkazivanje press-konferencije niti razloge za taj vrlo neuobičajen potez.

Iz dobro obaviještenih izvora, portal StarMo saznaje da bi se press-konferencija navodno trebala održati “nekad iza Božića”.

U cijeloj priči je najzanimljivije što je do otkazivanja press-konferencije, slučajno ili ne, došlo nakon medijskog istupa frontmena regionalno popularne grupe Zabranjeno pušenje, Davora Sučića (alias Sejo Sexon). Sučić je u video-intervjuu za sarajevsko Oslobođenje, ustvrdio kako bi i on glasao za lidera DF-a Željka Komšića, te da ga predsjednik HDZ-a BiH, Dragan Čović ne bi nikada primio u svom uredu u zgradi Predsjedništva BiH.

“Ja nisam Hrvat profila hrvatstva kakav Dragan Čović smatra hrvatstvom”, kazao je, između ostalog, u tom intervjuu popularni Sula, u razgovoru sa sarajevskim novinarom Adijem Sarajlićem.

StarMo saznaje kako je upravo ova izjava Davora Sučića “loše zazvonila” u ušima nekih članova tima Mostar 2024, pa je svima iznenada putem društvenih mreža i SMS-poruka poslana poruka da se press-konferencija otkazuje, kako saznajemo, bez navođenja bilo kakvih razloga otkazivanja, piše, između ostalog, StarMo.