Home Zanimljivosti “Kakav šupak”: Rekao joj da želi drugi spoj, a onda priznao da...

“Kakav šupak”: Rekao joj da želi drugi spoj, a onda priznao da je lagao

SHARE

Dok Hrvati još uvijek raspravljaju o preokretu u ”Gospodinu Savršenom”, Britance je iz takta izbacila scena iz dating showa “Blind Date”.

Show uključuje jednog slobodnog muškarca i tri potencijalne partnerice kojima postavlja pitanja, no kako je riječ o spoju naslijepo on ih pri tome ne vidi i pobjednicu mora odabrati samo po njezinim odgovorima.

Nakon što se otkrije pobjednica, par bira destinaciju za plaćeni odmor i omotnicu, s lokacijama od Bognor Regisa (gradić na zapadu Engleske) do Maldiva.

U ovotjednoj epizodi gledatelji su vidjeli povratak “stripovskog geeka” Sama, koji je za spoj naslijepo odabrao Kimberly. Par je odveden na svoj prvi spoj u Antigvu, no on nije prošao po planu, piše Daily Star.

Stvari su krenule po zlu kad su gledateljima pokazali isječke s njihovog odmora, na kojima se vidi, između ostalog, kako ga Kimberly hvata za ruku, a njemu to navodno nije sjelo najbolje, prenosi Index.hr

Nakon što ju je pitao koliko dugo je sama, a ona odgovorila dvije godine, pomislio je da “nešto nije u redu s njom”.

Tijekom večere uz svijeće pitala ga je želi li je vidjeti ponovno. “Da, možemo na nekoliko pića”, odgovorio joj je, a kasnije pred kamerama priznao da je lagao i da je ne želi zapravo vidjeti, što je posebno razbjesnilo gledatelje.

Par se nakon toga “dogovorio” da neće ostati u kontaktu.

“Ovo je bilo čudno”, “ne sjećam se da je Blind Date bio toliko okrutan”, “koji šupak”, neki su od komentara na društvenim mrežama.