Home Crna kronika Mafijaš se dobro skrivao, skoro nitko nije znao da je u Beču....

Mafijaš se dobro skrivao, skoro nitko nije znao da je u Beču. Ali ubojice jesu

SHARE

31-godišnji Vladimir Roganović, visokopozicionirani pripadnik Kavačkog klana, likvidiran je petnaest dana nakon što je izašao iz zatvora.

Kako doznaje Blic, Roganović je zatvorsku ćeliju napustio 7. prosinca ove godine.

Nakon što je izašao iz zatvora boravio je u Kotoru, odakle se tri dana prije nego što će biti likvidiran, očito strahujući za svoju sigurnost, uputio prema Beču.

Nitko nije znao da je na slobodi

Da je Roganović na slobodi nije znao gotovo nitko, pa čak ni ljudi bliski njemu. Zbog toga se ovo ubojstvo smatra dobro planiranim jer su ubojice točno znali gdje se Roganović nalazi, ali i s kim.

Sumnja se da su Roganovića pratili odmah po izlasku iz zatvora, a da su ubojice bile obaviještene čim je stigao u austrijsku prijestolnicu.

Likvidiran ispred restorana

Trećeg dana nakon što je došao u Beč, ispred restorana u centru grada, gdje je bio sa Stefanom Vilotijevićem iz Nikšića i još jednim muškarcem, prišla su im dvojica egzekutora i Roganoviću i Vilotijeviću pucali u glave. Roganović je preminuo na mjestu, dok se Vilotijeviću i dalje bore za život.

Prema pisanju medija, napadač je nakon pucnjave pobjegao, a odmah nakon likvidacije policija je blokirala grad. Ubrzo potom objavljeno je da je nekoliko muškaraca privedeno zbog sumnje da su sudjelovali u pucnjavi. Pušteni su na slobodu, piše Index.hr