Home Zanimljivosti Ciganović nadmašio sam sebe božićnom čestitkom u gaćama

Ciganović nadmašio sam sebe božićnom čestitkom u gaćama

SHARE

Nakon što je početkom godine poručio da je prošla godina za njega bila tvrda, Neven Ciganović se i božićnu čestitku potrudio začiniti seksualnim aluzijama.

“Dragi djedice, bio sam zbilja dobar ove godine, pretpostavljam da je vrijeme za ugasiti svjetla i biti zločest. Sretan Božić svim mojim prijateljima i pratiteljima”, poručio je stilist uz fotografiju u gaćama. Slično je napravio i za Noć vještica, kad je pozirao s bundevom i poručio da rupa na njoj nije za svijeću.

I Marko Grubnić objavio je božićnu čestitku na Instagramu, a on je svima poželio “Božić ispunjen ljubavlju, mirom i srećom”.

Svoje božićno drvce pokazala je i Sonja Kovač. “Nema ništa važnije nego provesti Badnjak s voljenima! Želim vam svima večer punu radosti i sreće”, poručila je.

Maja Šuput Badnjak je provela u društvu zaručnika i mame, a objavu na Instagramu posvetila je i ocu. “Tata, ne brini, on sad pazi tvoje cure”, napisala je uz nju.

Nives Celzijus vratila se iz Kanade, “nakon 34 sata nespavanja direktno kući pred bor”. “Sretan Božić svima”, poručila je, prenosi Index.hr