Home Zanimljivosti Identične blizanke žele se udati za istog tipa: “Dolazimo u paketu”

Identične blizanke žele se udati za istog tipa: “Dolazimo u paketu”

SHARE

Anna i Lucy de Cinque u vezi su s Benom Byrneom šest godina, a 33-godišnje identične blizanke sad se žele udati za njega, no ne mogu zbog zakona oko poligamije.

Lucy i Anna iz australskog Pertha gostovale su u TV emisiji gdje su apelirale na promjenu zakona u njihovoj rodnoj zemlji.

Sestre su poznate po svom glamuroznom izgledu, ali i po nastojanjima da izgledaju potpuno identično. Sa svojih više od 27 tisuća pratitelja na Instagramu redovito dijele fotografije koje to i dokazuju.

U australskom show “Hughesy, We Have a Problem”, sestre su otkrile kako dijele partnera Bena. “Željele bismo se udati za njega jednog dana, no zbog zakona u Australiji ne možemo, što možemo napraviti?”, požalile su se.

“Dijelimo jedinstven problem. Želimo se udati za istog muškarca”, napisale su uz isječak showa koji su podijelile na Instagramu, a koji će se emitirati početkom sljedeće godine.

Poligamija je u Australiji zabranjena od 1961.

Blizanke tvrde da se oduvijek žele udati za istog muškarca. “Rekle smo mu unaprijed da dolazimo kao paket i on je bio u redu s tim”, izjavila je Anna prije, piše Daily Star.

Ben od 2017. živi s blizankama i njihovom mamom.

“Ben nas tretira potpuno jednako. Ljubi li Annu, ljubi i mene poslije… I obje nas drži za ruke kad smo vani”, rekla je Lucy.

“Svi zajedno spavamo, no nije kao u trojci jer se ne petljamo međusobno.”

“Neki kažu da je odvratno, no funkcionira za nas.”