Home Zanimljivosti EGZORCIST PROZVAO POZNATU PJEVAČICU: Tvoja kolekcija potiče sotonizam i to zbog ovih...

EGZORCIST PROZVAO POZNATU PJEVAČICU: Tvoja kolekcija potiče sotonizam i to zbog ovih brojki

SHARE

Celine Dion optužena je za promicanje sotonizma nakon pokretanja njezine rodno neutralne linije odjeće za djecu, piše Super1

Nakon što je najavila pokretanje svoje linije odjeće pod nazivom CELINUNUNU, američki svećenik optužio ju je za demonske namjere aludirajući na to da pjevačica potiče sotonizam. Ležerna kolekcija za djecu uključuje tajice, trenirke, majice i jakne koji su u oku svećenika sve samo ne benigni.

S obzirom na to da kolekcija briše granice između spolova i namijenjena je roditeljima koji djeci žele djeci dati slobodu izbora, msgr. John Esseff, svećenik i egzorcist biskupije Scranton u Pennsylvaniji tvrdi da postoje samo dva roda koja je Bog stvorio. Dion se također optužuje za skrivanje okultne ikonografije na samoj odjeći jer hlače na jednoj nogavici imaju broj 3, a na drugoj 6 sugerirajući da to nije samo uznemirujuće već i dosta ružno.

Kanadska pjevačka diva još uvijek nije komentirala cijeli slučaj, a vi sami prosudite o tome za što ju je američki egzorcist prozvao. Kolekciju odjeće možete pogledati na službenim stranicama.