Home Zanimljivosti Urnebesne scene: Klara pričala o grupnjaku, a Hana o urocima

Urnebesne scene: Klara pričala o grupnjaku, a Hana o urocima

SHARE

Nakon završetka showa ‘Gospodin Savršeni’ glavni zavodnik Goran Jurenec (39) objavio je snimku smiješnih scena iz cijele sezone. Nasmijao je svoje pratitelje, a njegovi obožavatelji su komentirali kako im je najsimpatičnija Klara Perko (32) koja u jednom trenutku spominje i ‘grupnjak’.

– O bože kako sve slatko izgleda – napisala je jedna pratiteljica na ‘blooperse’ sezone.

Goran je poslije showa postao jako aktivan na društvenim mrežama. S Zagrepčankom Hanom Rodić (21) pronašao je ljubav, a s njom trenutno provodi blagdane. Zaljubljeni par je poslao i čestitku svojim fanovima.

– Sretan Božić i Sretna Nova godina. Ljubite se, volite se. I sretni vam blagdani – rekli su Hana i Goran u isti glas.

Premda je između Hane i Gorana 18 godina razlike, njima dobna razlika ne smeta.

foto: RTL.hr

– Velika je razlika između mene i Gorana u godinama, ali meni to ne smeta zato što Goran ima tu dozu, ne bih rekla nezrelosti, nego tog djeteta u sebi, dok sam ja ipak dosta zrela – rekla nam je Hana.

Iako je novopečeni par naišao na mnogobrojne kritike zbog njihove razlike u godinama, Hana i Goran se ne osvrću na negativne komentare.

– Mi se nekako nadopunjavamo i stvarno lijepo funkcioniramo. Tako da ta razlika u godina nije nešto tako drastično, ne primijeti se jer ja izgledam starije, on izgleda mlađe i onda se to sve zapravo nekako nadopunilo – smatra Hana. Dodala je kako je Goran svjestan da je ona još mlada i da želi izlaziti, iako je on, kako kaže, spreman za obitelj, pišu 24sata.hr