Home Crna kronika LIKVIDACIJA U BEOGRADU Objavljena snimka brutalnog ubojstva: Izašao iz automobila, izvukao pištolj...

LIKVIDACIJA U BEOGRADU Objavljena snimka brutalnog ubojstva: Izašao iz automobila, izvukao pištolj i pucao u glavu…

SHARE

U subotu prijepodne u Beogradu se dogodilo još jedno ulično ubojstvo. U gradskom naselju Banovo Brdo prd kućom je hicem u glavu ubijen 38-godišnji N.M. za kojeg beogradski Kurir piše da je zet Aleksandra Šarca, člana zloglasne razbojničke bande Pink Panter.

Kurir je objavio i snimku brutalnog ubojstva koju možete pogledati OVDJE uz upozorenje da je riječ o snimci uznemirujućeg sadržaja.

Ustrijelio ga hicem iz pištolja s prigušivačem

Na snimci se vidi kako je nekoliko trenutaka prije nego što će biti ubijen, N.M. pred kućom i pored automobila rasklapao dječja kolica. U jednom trenutku pored njega se zaustavilo vozilo iz kojeg je, sa suvozačeve strane, izašao muškarac u bijeloj zimskoj jakni i s crnom kapom na glavi. Hladnokrvno se približio žrtvi i iz torbe, koju je nosio u ruci, izvukao pištolj s prigušivačem te N.M.-u ispalio hitac u glavu. Potom se nešto bržim korakom vratio do automobila i skupa s jatakom za volanom odjurio s mjesta zločina.

Ubijeni N.M. je, kako pišu srpski mediji, živio sa suprugom i malim djetetom u kući ispred koje je likvidiran. Prvi susjed mu je bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović na čiji je automobil parkiran u dvorištu prošle godine bačena bomba.

Policija provjerava je li zabunom likvidiran

Beogradska policija odmah je pokrenula istragu, a među ostalim provjerava i indiciju da je N.M. zabunom likvidiran. Njegov punac Šarac 2017. godine je, skupa s još jednim partnerom, uhićen zbog pljačke luksuzne draguljarnice u Milanu u rujnu 2016. godine.

Oni su tada ukrali nakit vrijedan više stotina tisuća eura. Šarac je temeljem međunarodne tjeralice bio uhićen u Srbiji, a neslužbeno se doznaje da je nedavno izašao iz zatvora odsluživši kaznu zbog nelegalnog posjedovanja oružja, prenosi Net.hr