Home Politika MAJSTOR BILOKACIJE Čović u isto vrijeme na dva mjesta

MAJSTOR BILOKACIJE Čović u isto vrijeme na dva mjesta

SHARE

Uzavrelu atmosferu oko proslave Dana RS-a komentirao je portal Poskok čiji osvrt u cijelosti prenosimo: 

Ćumur Prijestolnica jučer je digla paniku kako je Dragan Čović pohitao u Banja Luku slaviti Slavka Lisicu. Lisice sa ZG medija, uposlene u NGO projekt u kojem se Hrvate u BIH treba predstaviti četnicima novog vremena, dali su si zadatak predstaviti Čovića kao čovjeka koji je u Banja Luku otišao odati počast Slavku Lisici. Bombarderu Šibenika.

Doduše ima tu i neke društvene koristi. Po prvi put, titoisti u Zagrebu napadaju JNA i brane Šibenik. Zakasnili su gotovo desetljeća no svaki početak je težak i  treba ga pozdraviti.

A i što je to čudno što je Čović podržao bombardera Lisicu? Ta Čović je iz Sokola bombardirao Vukovar, kako pišu Imbexi, što je također istina koju ne smijemo propitivati, dakle u pauzama mučenja bošnjačkih zatvorenika pucao je po Vukovaru.

Zašto je to činio? Zato što je tada pomicao Radobolju, pišu naši vrijedno NGO mediji,  i nije mu išlo u početku, i bio je jako nervozan, pa se morao negdje ispucati.

Pa je zato pucao po Vukovaru, otimao je ljude, mučio zatvorenike i eto. Dođe to tako čovjeku još ako je južina. Sve dok nije pomakao rijeku nije prestao pucati po Vukovaru. Pa je tek tada HV krenuo u protuofenzivu. Ali bilo je već kasno jer je Čović totalno već bio uništio Vukovar.

Jučer smo dakle shvatili istinu. Nakon što je odao počast Slavku Lisici u  pauzama između programa, šetajući se sa Četnicima, divio se zločinima u Srebrenici  i Prijedoru, naglašavajući kako je RS nastala na jako iscrpnoj i gotovo nadljudskoj borbi. Dodik mu je pokazivao fotografije spaljenih sela a Čović se s ushitom divio. Potom je izaslanstvo HDZ-a otišlo vidjeti novi pogon za proizvodnju bodljikave žice, koji će Banja Luka dostaviti Mostaru. Plan HDZBIH je naime sve Bošnjake dakle ISIL-ovce ograditi bodljikavom žicom. To je ono što pišu Ćumur mediji, i tko smo mi da sumnjamo. Treba li naglašavati da je izaslanstvo HDZBIH usput svratilo do kuće generala Novice Simića, osvajača Posavine, čestitati im Božić ili se to podrazumijeva?

Tako to otprilike pojašnjava medijska tvornica laži. Kao da je baš  svaki čitatelj njihovih medija prosti i notorni idiot.

A što je istina?

Istine nema. Ona postoji al je nevažna. Istina je ono što napiše NGO. Ne naša istina. A naša , obična Istina je da je u 10 sati kada je Cvijanovićeva dodijelila plakete “Zaslužnim građanima” kako stoji u programu, Čović bio negdje između Kupresa i Jajca na putu prema Banja Luci. I da čak i na tom putu dok je išao u Banja Luku skupa sa izaslanstvom HDZBIH pojma nije imao da je Lisica jedan od laureata.

Ovako naime izgleda program obilježavanja Dana RS-a, koji se dogodio jučer:

Na naš upit uredu hrvatskog člana Predsjedništva, onom legalnom i legitimnom no zabranjenom, je li Čović bio na programu za djecu ili na dodjeli odlikovanja u 10 sati odgovoreno nam je da u to vrijeme Čović uopće nije bio u Banja Luci nego u vozilu. (To je znate ono vozilo kojim Čović otima ljude)

Po dolasku u Banja Luku, oko 12 sati kada je Lisici već puna 2 sata bilo dodijeljeno odlikovanje, Čović se sastaje s predstavnicima Hrvata u Banja Luci na radnom ručku. I tada čita kako je prije dva sata, dok je bio van Banja Luke zapravo bio u Banja Luci.

Pisati demant suvišno je. Jer ako Dudlaček kaže da si bio u Banja Luci, bio si, bogati, u Banja Luci. Tako je to danas s medijima. Nema reći nisam. Jesi bolan.

Tako Čović, zahvaljujući NGO sektoru u Harauvatah i Ćumur cityu saznaje da je moćan čovjek koji ima moć biti u isto vrijeme na dva mjesta. A da ni sam to nije do sada znao.

Tako se njegovim nadljudskim moćima, poput već naširoko opisanih otmica ljudi dok spava (autor informacije Osmica i OSA), ili pomicanja rijeke koja se nikad pomakla nije (autor informacije Bakir Alispahić AID, zaštitnik Iranaca iz Pogorelice), pridodaje nova moć, moć bilokacije u oba BH entiteta šo ga čini državnikom kakvog BIH nije dala (autor informacije Gordan al Rašid iz Živinica na posebnom radnom zadatku na Imbexu).

Doduše prije njega ratni zločinac Praljak imao je sličnu osobinu. On je u isto vrijeme pio kavu u Gradskoj Kavani u Zagrebu lijevom rukom, dok je desnom rušio Stari Most u Mostaru. Upravo je u Haagu na osnovu bilokacije dokazao da on nije bio taj koji je rušio Stari. Ali Haag poštuje bilokaciju kao alibi.

Čović je dakle jedini preostali živući , doduše genocidni političar koji bilocira  po dnevnom svjetlu. U istom trenu na Kupresu pjeva Thompsonovu Maranatu i u Banja Luci plješće u čast Slavka Lisice.

Ako ćemo bijedno stanje medija u Sarajevu i na Imbexu , i ovu suludo agresivu kulturu pranja mozga, prihvatiti kao autoritet koji se ne propituje onda je ovo jedini način kako da se pojasni jučerašnja medijska hajka. Drugog načina nema. Jer tko smo mi da sumnjamo u Dudlačeka , tete čuvarice logora iz Konjica, i  halal Fene?

Mi smo samo jedan mali bijedni UZP portal koji se isto tako divi zločinima u Ahmićima i Dreteljima, a pobijenu djecu Ahmića, prema pisanju Ćumur medija, nazivamo ISIL-ovcima.

Na stranu ironija, i na stranu novinarski dajoguzi današnjice, no svaki novinar u ZG-Uljudbistanu, gradu bez Srba i šeher Ćumuristanu, Sarajevu bez Srba, mogao je lahko provjeriti na stranici hdzbih.org gdje je i kad je točno boravio Čović s izaslanstvom.

Svečana akademija počela je u 14h dakle 4 sata nakon što je Lisica odlikovan. Dovoljno je provjeriti  na stranici Vlade RS-a program obilježavanja na kojem se točno vidi kada počinje koji dio programa. Te je potom isto izaslanstvo otišlo na Svečani prijem koji je počeo u 16h.

Dakle niti Lisice niti skandala. Uz sve to treba dodati da na samom programu ne stoji niti u jednoj točki ime laureata kojima će biti dodijeljena odlikovajna.

No Čović, ako već jeste čovjek koji jeste u stanju boraviti na dva mjesta kao i pomicati rijeke zasigurno jeste i netko tko je u stanju čitati misli.

Zašto zaboga nije upotrijebio svoje nadljudske moći, pročitao misli Željke Cvijanović a potom pomakao Vrbas na Trg Krajine, potopio i Trg i Krajinu i tako u 10 sati spriječio odlikovanje Lisice kao pravi hrvatski sin? Ako je mogao bombardirati Vukovar Sokol avionima što nije potopio Banja Luku Vrbasom? Jesmo li ga zato birali? Zašto zaboga nije učinio ono što je HV-u bilo zabranjeno 1995-e kad znamo da on to može?

Kako znamo? Pa vjerujemo Imbexu, Gordanu Dudlačeku i romansijerima napada na WTC iz Sarajeva. To su znate oni novinari na čijem je čelu i danas jedna vehementna gospoja koja je na Radion Konjicu protjerivala Srbe i Hrvate Konjica u logore, udruge su to bismilah novinarstva koje baš nikada nisu čule za genocide u FBIH niti za nekakav napad na WTC ex pripadnika Armije BIH.

A kamo li da su čuli za Buhine Kuće i mrtvog , tada skoro dvogodišnjeg , danas potpuno zaboravljenog Danijela Grbavca,Danijela koji nikada neće biti naš  David, jer mi ne živimo u Režimu Sarajeva kao što Srbi imaju režim, Danijela, male nedužne bebe  zaklane u tom selu, uz uzvik Allahu Ekber, isti onaj uzvik koji se orio kad je izabran AID Džaferović, Danijela koji je izdahnuo na rukama svog oca.

Što je jedan mali Danijel za medijsku poslasticu? Što je Danijel za Lisicu? Što je Danijel za Davida? Što je svaki zločin Sarajeva Zagrebu? Što je halal  odlikovanje profesionalnoj bivšoj plaćenici bismilah nacionalizma Paštetanki Kosor pa da se to napada, bez obzira što su i nju i Mesića od Jasenovca odlikovali isti oni koji su odlikovali i ratnog zločinca Rasima Delića?

Delića koji je bio babo i pokrovitelj svakog obredno preklanog hrvatskog i srspkog vrata u BIH?

Što je bijednim RH medijima hrvatska kalvarija Srednje Bosne, kad postoje atraktivnije i naočitije žrtve, atraktivniji medijski projekti i bolji google feedback od neke tamo Augustine i njenih kolega, osmero viteške djece raznesene granatom jednog lijepog bismilah sunčanog dana?

Treba li dodati da svim tim sarajevskim medijima koordinira također jedan drug Slavko? Koji je baš ono lisica. I ugledan bismilah gost mnogijeh naprednih lisičjih NGO skupova u regionu? Ne treba. Nema tog Slavke. Jer NGO mediji znaju koji Slavko je danas na meniju. I o kome se mi trebamo misliti.