Home Crna kronika Potvrđena optužnica dilerima iz BiH koji su bacili tvora na policiju

Potvrđena optužnica dilerima iz BiH koji su bacili tvora na policiju

SHARE

Sudac za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banja Luci, dana 04.01.2019.godine, potvrdio je optužnicu protiv Sumonja Vladimira, rođenog 1990. godine iz Banjaluke i Tomašević Luke, rođenog 1993.godine iz Banjaluke, zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Optuženi su u vremenskom periodu od početka 2018. godine do 09.11.2018.godine, na području Grada Banjaluka, neovlašteno se bavili kupovinom radi prodaje, stavljanjem u promet, držanjem radi prodaje i prodajom opojnih droga.

Luka Tomašević (25) iz Banjaluke, koji je osumnjičen za šverc narkotika, priznao je da je droga koja je pronađena u vikendici u Ulici Franca Šuberta njegova, dok je Vladimir Sumonja (28) negirao povezanost s ovim slučajem.

Ovaj dvojac uhapšen je u banjalučkom naselju Šibovi, gdje ih je policija zatekla s drogom. Kada su ugledali policiju, počeli su da galame i uništavaju narkotike, te su uzvikivali: “Šta ćemo sada, brate? Popadaćemo, ne gine nam zatvor. Bacaj prah u sudoper i puštaj vodu.”

Nakon ovog čina na policajce su bacili tvora iz vikendice, ali su na kraju ipak uhićeni, pišu Nezavisne novine.