Home Zanimljivosti Heidi Klum promiskuitetnim ponašanjem zgrozila kolege: ‘To je bilo kao na striptizu’

Heidi Klum promiskuitetnim ponašanjem zgrozila kolege: ‘To je bilo kao na striptizu’

SHARE

Na dodjeli Zlatnih globusa održanoj u Los Angelesu prije nekoliko dana, pojavila se Heidi Klum u pratnji svog 17 godina mlađeg zaručnika Toma Kaulitza. Par je međutim pretjerao svojim promiskuitetnim ponašanjem zbog čega su ih kolege predvođeni Antonijem Banderasom izbjegavali, piše Tportal.hr

Supermodel Heidi Klum posljednjih mjeseci itekako daje do znanja da je zaljubljenija no ikad. Da je ponovno sreću pronašla u ljubavi sa 17 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom svima je pokazala i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus, a u jednom trenutnu emocije i strast toliko su je ponijeli da je kolegama prekipjelo.

Prema riječima sudionika, Klum i Kaulitz su se toliko strastveno ljubili čitavo vrijeme, a dozu neukusa među prvima je primijetio španjolski glumacAntonio Banderas.

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Slavni 58-godišnjak čak je otišao toliko daleko da je na zabavi nakon dodjele nagrada očigledno izbjegavao Heidi i njezina zaručnika. Gosti su primijetili da se glumac skriva u takozvanoj zelenoj sobi, izoliranom dijelu dvorane u kojoj je održana glamurozna zabava. Brzo mu se pridružila i pjevačica Janelle Monáe, kojoj su takvi prizori bili previše.