Home Društvo Vida još jednom sjajnom gestom potvrdio veličinu, policajcima dao vrijedan poklon

Vida još jednom sjajnom gestom potvrdio veličinu, policajcima dao vrijedan poklon

SHARE

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon srebra u Rusiji veličanstveno je dočekana u Zagrebu pred 500 tisuća navijača, a sve je nadziralo više od 500 policijskih službenika

Domagoj Vida najnovijom je gestom još jednom oduševio javnost.

Hrvatski je branič kao znak zahvale policajcima koji su odradili ogroman posao za vrijeme dočeka Vatrenih, u Zagrebu, ali i u ostalim gradovima, poklonio dres policajcima u svom Donjem Miholjcu.

Domagoj Vida | Autor : MUP RH

FOTO: MUP RH

“Kao zahvalu za sudjelovanje i angažman u dočeku člana nogometne reprezentacije Hrvatske prigodom povratka sa svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji i osvojene srebrne medalje u srpnju 2018. godine, Domagoj Vida uramio je nekoliko dresova sa svojim imenom i potpisima svih igrača hrvatske reprezentacije. Jedan takav dres, za uspomenu i sjećanje na dane ponosa i slave, poklonio je i Policijskoj postaji Donji Miholjac u znak zahvalnosti za osiguranje njegovog dočeka u Donjem Miholjcu”, piše na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon srebra u Rusiji veličanstveno je dočekana u Zagrebu pred 500 tisuća navijača, a sve je nadziralo više od 500 policijskih službenika.