Home Zanimljivosti Make up artistica Ana Tolj pokazala Makarkama kako se lice njeguje i...

Make up artistica Ana Tolj pokazala Makarkama kako se lice njeguje i šminka (FOTO)

SHARE

Uspješna i talentirana Ana Tolj je održala svoju prvu edukaciju u Makarskoj u centru Sv. Nikola. Riječ je o edukaciji iz svijeta šminke i njege lica…

Ova uspješna mlada dami se bavi šminkanjem već neko vrijeme, a krunu njenoga rada upotpunila je privatna edukacija na kojoj je sudjelovalo 10 cura.

Ana je studentica međunarodnih odnosa, uz studiranje se aktivno bavi šminkanjem i sudjelovala je osobno na brojnim edukacijama poznatih šminkera, a jedan od njih je i Mario Dedivanović, osobni šminker Kim Kardashian.

Na pitanje što je to presudilo u izboru Makarske za svoju prvu edukciju, Ana je odgovorila kako je imala u planu prvo to napraviti u svom gradu, odnosno u gradu gdje je rođena i odrasla.

“Htjela sam curama prezentirati svoj rad, onako kako to ja radim”. Nije tu samo riječ o šminkanju i kozmetici već i jednom popularnom biznisu, odnosno kako popularizirati svoj rad i trud na društvenim mrežama. Približila sam curama svijet koji je danas jako aktualan, virtualni svijet koji ne mora nužno biti zlo kako ga često etiketiraju.

Razmijenili smo divna iskustva i nekako je Makarska bila moj prvi korak u ostvarenju plana edukacije.

Nadam se da ćemo uspješno odraditi i edukaciju u Zagrebu koju također imam u planu.”

Kako je Ana i sama naglasila edukacija je bila namijenjena curama koje žele naučiti trikove i osnove iz svijeta šminke kao i sam proces rada i djelovanja na aktualnim društvenim mrežama današnjice, piše Mega media. 

ana1 - FOTO Make up artistica Ana Tolj pokazala Makarkama kako se lice njeguje i Å¡minka