Home Društvo I SIP DEMANTIRA KOMŠIĆA Na izbornom listiću piše hrvatski član, a ne...

I SIP DEMANTIRA KOMŠIĆA Na izbornom listiću piše hrvatski član, a ne iz reda…

SHARE

Komšić je lagao u emisiji ‘Nedjeljom u 2’ kad je govorio o članovima Predsjedništva…Iako je Stanković tvrdio jedno i pozivao se na Ustav, Komšić se pokušavao pravdati kako se radi o (pogrešnom) prijevodu, piše Dnevnik.ba.

Dok je Komšić uvjeravao da se po Ustavu bira član Predsjedništva BiH “iz reda Hrvata”, realizator emisije gledateljima je pokazao odredbu Ustava o načinu na koji “hrvatski član” Predsjedništva ulaže veto i kako “hrvatskom članu” Predsjedništva taj veto potvrđuje Klub Hrvata u Domu naroda Parlamenta BiH, što je potvrda kako hrvatski član Predsjedništva treba biti izabran od naroda kojeg predstavlja.

A to sve skupa, podsjetimo, u Komšićevom slučaju ne stoji.

No, ako je već prijevod bio loš, kako se vadio Komšić u inače jako lošem izdanju, što je sa Središnjim izbornim povjerenstvom?

Kako to da i SIP vidi ono što vide svi osim Komšića i njegovih glasača?

Na Twitteru smo naletjeli na jednu zanimljivu objavu koja pokazuje kako je Stanković itekako bio u pravu…

“I ovaj SIP/CIK treba zabraniti jer rade na podjeli Bosne. Čuj na glasačkom listiću “HRVATSKI ČLAN”, pa to je hrvatsko-srpska zavjera protiv Bošnjaka! #fašizam”, napisao je na svom profilu Josip Zelenika i objavio zanimljivu fotografiju koja pokazuje da je Komšić najobičniji lažov./HMS/fah